Home Page / Find Your Therapist / Markka Impola

Markka Impola

In education Nurse, Solution-oriented
Espoo, Tapiola
Finnish
Customer Groups
Groups Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Jos haluat muutosta elämääsi ja oloosi, olen tavoitteellinen ja läsnäoleva kumppani työskentelyysi. Yksilöaikoja vapaana maanantaisin. Työuupumuksen ja toistuvan masennuksen ennaltaehkäisyyn suunnattu MBCT-ryhmä sunnuntaisin alkamassa 15.3. Lisätietoa ja ilmoittautumiset www.psykoterapiaaespoo.fi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Crisis and traumas Body-oriented psychotherapy Mindfulness

About me as a therapist

Olen helposti lähestyttävä ja aktiivinen kumppani terapeuttiseen työskentelyysi. Arvostan asiakkaitani ja heidän oman elämänsä asiantuntijuutta. Tarjoan oman asiantuntijuuteni kumppaniksesi psykoterapeuttiseen yhteistyöhön. Pyrin työskentelyssä tasapainoon terapian eri elementtien suhteen. Näitä ovat mm. hyväksynnän ja muutospaineen suhde, käytännön toiminnan ja mielen sisäisten asioiden työstäminen, sekä terapeutin ja asiakkaan työskentelypanoksen tasapaino. Olen empaattinen ja hienotunteinen, mutta myös asiat puheeksi ottava. Olen varsin aidosti omana itsenäni läsnäoleva, toki ammattiroolin rajoissa. Minulla ei ole poliittisia tai elämänkatsomuksellisia painotuksia ja elämänasenteeni on avoimen tutkiva.

About my therapy sessions

Tutustumistapaamisella pyrimme määrittelemään tavoitteitasi siinä määrin, että voimme alustavasti hahmotella minkälaisesta terapiajaksosta hyötyisit. Voimme sopia tapaamisten tiheydestä, terapian kestosta ja prosessin tavoitteista, tai voit "single session" -tyyliin varata aikoja minulle sen mukaan kun tunnet tarpeelliseksi. Tapaamisilla pohdimme yhdessä muutostoiveitasi, ja käytämme tarpeisiisi sopivia terapeuttisia harjoitteita ja työtapoja. Menetelmävalikoimassa löytyy sekä ongelmalähtöisempää (DKT, KKT) että tavoitesuuntautunutta (ratkes) ja strukturoituna prosessina etenevää (MBCT ja narratiivinen altistusterapia). Voimme työskennellä yhden menetelmän periaattein tai yhdistellä niitä tarpeittesi ja mieltymystesi mukaan. Työskentelytavoistani saat hiukan laajemmin tietoa nettisivuiltani www.psykoterapiaaespoo.fi.

Issues often worked with
Phobia/fear Bipolar disorder Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Hurting yourself Personal growth and development Personality disorders Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Personality disorders
My professional background and knowledge

Minulla on ratkaisukeskeinen pitkä psykoterapeuttikoulutus (HPI/UWE, ei valviran hyväksymä) ja opiskelen kognitiivista käyttäytymisterapiaa Tampereen yliopistossa. Menetelmäkoulutuksia; Dialektinen käyttäytymisterapia (SKT), Narratiivinen altistusterapia (Tampereen yliopisto) ja Mindfulness based cognitive therapy; MBCT-ohjaajakoulutus (Luote Oy). Sterssin ja traumaoireiden aiehuttamaan jännittyneisyyteen ja vireystilan säätelyyn ohjaan TRE®- kehoterapeuttisen itsehoitomenetelmän käyttöä. Olen Tension Releasing Exercices®-menetelmän kehittäjän, David Bercelin 09 kouluttama sertifioitu TRE®-ohjaaja. Lisäksi lyhyempiä kursseja ja seminaareja eri aiheista.
Toimin osa-aikaisesti erikoissairaanhoidon psyk. sairaanhoitajana ja sisäisenä terapeuttina (ratkaisukeskeinen psykoterapia, narratiivinen altistusterapia, MBCT ja dialektinen käyttäytymisterapia). Psykiatrian poliklinikalla työni painottuu tunnesäätely- ja mielialaongelmiin, traumoihin ja moniongelmatilanteisiin.

Client group

Työskentelen pääasiassa yli 18-vuotiaiden kanssa. Erityisesti kiinnostukseni kohteena ovat herkästi ja voimakkaasti tuntevien ihmisten haasteet sekä normaalissa arjessa että haastavissa elämänvaiheissa tai psyykkisesti traumatisoivien kokemusten käsittelyssä. En tee Kela-terapiaa.

Additional information

Vastaanottoni on Espoon Tapiolassa, kauppakeskus Ainoan kannella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Vastaanotolle kulku vaatii portaiden käyttämistä. Voit varata ajan yhteydenottolomakkeella tiedustelemalla tai nettiajanvarauksesta www.psykoterapiaaespoo.fi.

First session price

60.00

Regular session price

83.00

Pricing details

Edullisemmat päiväaikojen hinnat ennen klo 16 päättyviin tapaamisiin.
Terapiatapaaminen, konsultaatiokäynti tai etäterapia-aika 45 minuuttia: 80 € päivällä / ilta-ajat 83 €
- tupla-aika 90 min: 160 € päivällä / ilta-ajat 165 €
Narratiivinen altistusterapiakäynti n. 90 min tapaaminen + narratiivi: 180 € päivällä / ilta-ajat 200 €
Tutustumiskäynti terapiaprosessin aloittamiseksi 45 min: 40 € päivällä / ilta-ajat 60 €
Kognitiivinen käyttäytymisterapia koulutusterapiana 45 min: 60 €
TRE®-hinnoittelu kts. www.psykoterapiaaespoo.fi