Home Page / Find Your Therapist / Marjut Riihiluoma

Marjut Riihiluoma

In education Master of Arts, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kognitiivinen lyhytterapeutti ja opiskelen psykoterapeutiksi (kognitiivis-integratiivinen, valm.12/23). Olen lempeä ja läsnäoleva kuuntelija ja kiinnostunut keskustelija. Pidän terapiasuhteessa nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemista erityisen tärkeänä. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen terapeuttina lempeä, ystävällinen ja kunnioittava. Olen läsnäoleva kuuntelija ja kiinnostunut keskustelija. Haluan olla puolellasi ja kulkea rinnallasi sopivan pituisen matkan. Pidän vuorovaikutusta, kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi tulemista erityisen tärkeänä. Otan jokaisen asiakkaan tarinan ja tarpeet yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioon.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiassa työskentelen kognitiivis-integratiivisesta viitekehyksestä. Havainnoin kanssasi ajatusten vaikutusta tunteisiin, reaktioihin ja toimintaan. Tutkimme yhdessä vaihtoehtoisia ajatusmalleja, uusia näkökulmia ja toimintatapoja, jotka auttavat sinua voimaan paremmin. Integratiivisuus antaa laajan keinovalikoiman työskennellä kanssasi yksilöllisestä ja kokonaisvaltaisesta lähtökohdasta.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen vuorovaikutuksen ammattilainen. Olen tehnyt terapiatyötä puheterapeuttina jo liki 30v. kohdaten ja kuunnellen hyvin erilaisia ihmisiä erilaisine haasteineen. Jokaisen tarve ja oikeus on tulla kohdatuksi, huomatuksi ja arvostetuksi sellaisena kuin on. Viimeiset 10v. olen työskennellyt aivoverenkiertohäirön tai muun neurologisen sairauden kohdanneiden ihmisten kanssa.

Client group

Työskentelen aikuisten (18-65v ja yli 65v) kanssa. Kiinnostuksenani on mm. ahdistuneisuus, masennus, pakko-oireet, itsetunto-ongelmat, uupumus ja stressi sekä neurologisten sairauksien tuomat psyykkiset haasteet.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.