Home Page / Find Your Therapist / Marjut Riihiluoma

Marjut Riihiluoma

In education Master of Arts, Cognitive
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kognitiivinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttikoulutuksessa (valm.12/23). Olen lempeä ja läsnäoleva kuuntelija ja kiinnostunut keskustelija. Pidän terapiasuhteessa nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemista erityisen tärkeänä. Tarjoan lyhytterapiaa ja koulutuspsykoterapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen terapeuttina lempeä, ystävällinen ja asiakasta kunnioittava. Olen läsnäoleva, myötätuntoinen kuuntelija ja kiinnostunut keskustelija. Työskentelyotteeni on rauhallinen ja tutkiva. Pidän vuorovaikutusta, kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi tulemista erityisen tärkeänä.

Huom! Kaikki yhteydenotot Verve Terapian ajanvarauksella: Sähköposti ajanvaraus@verve.fi, puhelin 044 4141000

About my therapy sessions

Terapiassa työskentelen kognitiivis-integratiivisesta viitekehyksestä. Havainnoin kanssasi ajatusten vaikutusta tunteisiin, reaktioihin ja toimintaan. Tutkimme yhdessä vaihtoehtoisia ajatusmalleja, uusia näkökulmia ja toimintatapoja, jotka auttavat sinua voimaan paremmin. Integratiivisuus antaa laajan keinovalikoiman työskennellä kanssasi yksilöllisestä ja kokonaisvaltaisesta lähtökohdasta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen vuorovaikutuksen ammattilainen. Olen tehnyt terapiatyötä puheterapeuttina jo liki 30v. kohdaten ja kuunnellen hyvin erilaisia ihmisiä erilaisine haasteineen. Jokaisen tarve ja oikeus on tulla kohdatuksi, huomatuksi ja arvostetuksi sellaisena kuin on. Viimeiset 10v. olen työskennellyt aivoverenkiertohäirön tai muun neurologisen sairauden kohdanneiden ihmisten kanssa.

Client group

Työskentelen aikuisten (18-65v ja yli 65v) kanssa. Kiinnostuksenani on mm. ahdistuneisuus, masennus, pakko-oireet, itsetunto-ongelmat, uupumus ja stressi sekä neurologisten sairauksien tuomat psyykkiset haasteet.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details