Home Page / Find Your Therapist / Marjo Turunen

Marjo Turunen

In education Social worker, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Vastaanotollani haluan tarjota sinulle rauhallisen ja läsnäolevan hetken, jossa koet tulevasi kuulluksi ja ymmärretyksi. Terapiassa pyritään hyödyntämään omia ideoitasi, vahvuuksiasi ja taitojasi, työskentelyn lähtökohdan ollessa aina sinun tavoitteesi ja muutostoiveesi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Pyrin kuuntelemaan sinua aktiivisesti ja antamaan tilaa kertoa tilanteestasi. Voit kertoa itsestäsi ja historiastasi juuri sen verran kuin koet tarpeelliseksi. Pyrin vahvistamaan ja tukemaan toiveikkuuttasi tulevasta ja siitä, mikä on sinulle merkityksellistä. Minulle on tärkeää, että koet olosi turvalliseksi vastaanotollani. Hyvä yhteistyösuhde asiakkaan ja terapeutin välillä on kaiken a ja o.

Terapian tavoitteena on lisätä kokemaasi hyvinvointia ja tyytyväisyyttä elämääsi. Terapiassa pyritään hyödyntämään omia ideoitasi, vahvuuksiasi ja taitojasi, työskentelyn lähtökohdan ollessa aina sinun tavoitteesi ja muutostoiveesi. Työskentelyssä pidän tärkeänä vastavuoroista työotetta ja tasa-arvoista keskustelua. Pyrin auttamaan sinua selvittämään elämän taitekohtia ja avaamaan solmuja. Istunnon lopussa arvioimme, oletko kokenut tapaamisen hyödylliseksi ja millainen fiilis tapaamisesta jäi.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Vastaanotollani haluan tarjota sinulle rauhallisen ja läsnäolevan hetken, jossa koet tulevasi kuulluksi ja ymmärretyksi. Pyrin kuuntelemaan sinua aktiivisesti ja antamaan tilaa kertoa tilanteestasi. Voit kertoa itsestäsi ja historiastasi juuri sen verran kuin koet luontevaksi ja tarpeelliseksi. Pyrin vahvistamaan ja tukemaan toiveikkuuttasi tulevasta ja siitä, mikä on sinulle merkityksellistä ja millaista tulevaisuutta kohti toivot kulkevasi. Terapiassa pyritään hyödyntämään omia ideoitasi, vahvuuksiasi ja taitojasi, työskentelyn lähtökohdan ollessa aina sinun tavoitteesi ja muutostoiveesi. Minulle on tärkeää, että koet olosi luottavaiseksi ja turvalliseksi vastaanotollani.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems
My professional background and knowledge

Taustakoulutukseni on sosiaalityöntekijä (VTM), minulla on kokemusta kunnan sosiaalitoimesessa työskentelystä sekä erityissairaanhoidosta psykiatrian poliklinikalta.

Client group

Työskentelen aikuisten, yli 18-vuotiaiden, kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.