Home Page / Find Your Therapist / Marjo Hämäläinen

Marjo Hämäläinen

In education Occupational therapist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Malmi
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen viimeisen vuoden psykoterapeuttiopiskelija ja tarjoan koulutusterapiaa erilaisiin mielenterveyden ongelmiin ja elämän kriiseihin. Suuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Olipa murheesi pieni tai suuri, olet tervetullut jakamaan sen kanssani.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Terapeuttina minulle on tärkeää kohdata asiakkaani myötätuntoisesti ja arvostavasti. Arvostaminen tarkoittaa minulle sitoutumista yhteiseen prosessiimme ja ammattitaitoni tuomista käyttöösi oman elämän asiantuntijuutesi rinnalle. Arvostaminen ilmenee myös rehellisyytenä ja tarpeen tullen jämäkkyytenä. Toimiva ja luottamuksellinen terapiasuhde luo pohjaa pienille ja suurille muutoksille asiakkaan elämässä.

About my therapy sessions

Käytämme terapiakäynneillä kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) menetelmiä. KKT tarjoaa monipuolisesti työkaluja, joita sovelletaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteidesi mukaisesti. Tietoinen läsnäolo, altistusharjoittelu mielikuvissa ja/tai "aidoissa" tilanteissa, keholliset menetelmät, ongelmanratkaisu jne. - mahdollisuuksia on monia. Käsiteltäviin teemoihin räätälöidyt kotitehtävät toimivat siltoina terapiakertojen välillä syventäen oivaltamista ja oppimista sekä edesauttaen muutoksen syntymistä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani toimintaterapeutti ja työskennellyt psykiatrian poliklinikoilla useamman vuoden ajan. Siellä minulle on kertynyt kokemusta psykoosin sairastaneiden, erilaisten ahdistuneisuushäiriöiden ja pelkojen kanssa kamppailevien ihmisten kanssa työskentelystä. Toimintaterapeuttitaustastani koen olevan hyötyä siinä, että vastaanotolla tapahtuvan harjoittelun lisäksi minulle on luontevaa lähteä myös sen ulkopuolelle, asiakkaan todellisiin ympäristöihin.

NLP:n (Neuro-linguistic programming) opiskelun koen laajentaneen tapaani ajatella ja lisänneen ymmärrystä ihmisten erilaisuutta ja toisaalta samankaltaisuutta kohtaan.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorten kanssa. Ammatillisia kiinnostuksenkohteitani ovat erilaiset fobiat, pakko-oireinen häiriö, ahdistuneisuushäiriöt ja traumatyöskentely, mutta suurin mielenkiintoni on ihminen - tule siis juuri sellaisena kuin tulet.

Tarjoan tällä hetkellä koulutuspsykoterapiaa, jonka keston määrittelemme yhdessä. KELA-pätevyyden saan valmistumiseni jälkeen.

Additional information

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

First session price

40.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.