Home Page / Find Your Therapist / Marja Louhi
Educating psychotherapist, Licentiate of Psychology, Group psychotherapy
Vantaa, Tikkurila
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Groups
Length of Therapy
Long-term
Availability
Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
ūüĆŅ T√§ydentyvi√§ pitk√§kestoisia psykoterapiaryhmi√§ Tikkurilassa. Uudet j√§senet ryhmiin otetaan seuraavan kerran elokuussa. Voit hakea Kelan tukea tai maksaa terapian itse. Ota yhteytt√§ haastattelun varaamiseksi. EI YKSIL√ĖPSYKOTERAPIAA. ūüĆŅ
Psychotherapeutic Orientation
  • Group psychotherapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoanalyyttisen suuntauksen terapeuttina olen tilaa ja aikaa antava, tutkiva, osallistuva ja pohtiva. Tehtäväni terapeuttina on tukea ryhmää työskentelyssä ja poistaa esteitä vuorovaikutuksen tieltä. Työskentely tapahtuu tässä ja nyt hetken kautta mukaan ottaen elämän aikaisemmat kokemukset. Olen huumorintajuinen ja sosiaaliset ryhmätilanteet aktivoivat luovaa mielikuvitustani.

About my therapy sessions

Keskustelu etenee ryhmäpsykoterapiassa vapaasti virraten. Työskentelyn perussuositus on, että puhutaan mahdollisimman vapaasti kaikkea, mitä tulee mieleen ja tuntuu tärkeältä. Psykoanalyyttisen työskentelyn luonteeseen kuuluu oleellisesti tilan antaminen myös piilotajuisille mielen alueille, tarkastelun kohteena voivat olla unet ja mielikuvat.

Terapeutti ja ryhmä tekevät yhteistyötä havainnoiden, keskustellen tunteista, ajatuksista ja ryhmän suhteista. Terapeuttina teen istunnon aikana yhteenvetoja ryhmän keskusteluista.

Katso video mitä istunnoilla tapahtuu:
https://minduu.fi/fi/psykoterapian-abc/psykoterapiasuuntaukset/ryhmapsykoterapia/

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Eating disorders Sexual problems Sexual abuse Bipolar disorder Difficulty sleeping
My professional background and knowledge

Valmistuin 2012 ryhmäpsykoanalyytikoksi vaativan erityistasonpsykoterapeutiksi (VET) ja ryhmäpsykoterapeuttikouluttajaksi. Toimin sivutoimisena ammatinharjoittajana psykoanalyyttisiä psykoterapiaryhmiä pitäen.

Peruskoulutukseltani olen psykologi ja toiminut 1996 lähtien eri tehtävissä päätoimisesti. Terveyspsykologian erikoispsykologiksi ja psykologian lisensiaatiksi valmistuin 2019. Psykologina kokemusta on aikuisten, lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Olen työskennellyt aiemmin pitkään kuntoutuspsykologina, sen jälkeen maahan muuttaneiden erityispalveluissa psykologina ja tällä hetkellä psykiatrialla psykologina.

Tarkempaa tietoa työhistoriastani ja osaamisestani löytyy LinkedIn -sivustolta nimelläni.

Client group

Tarjoan ryhmäpsykoterapiaa aikuisille. Ryhmään hakeutumisen syynä voi olla ahdistus, masennus, jännittäminen, paniikkioireet, sosiaaliset pelot, ihmissuhdevaikeudet, yksinäisyys, itsetunto- ja identiteettiongelmat, työuupumus, työpaikan ristiriidat tai psykosomaattinen oireilu.

Ryhmään ei voi ottaa selkeästi itsetuhoisia, akuutissa psykoosissa olevia, vaikeista persoonallisuushäiriöistä kärsiviä tai päihdeongelmaisia.

Katso video kenelle ryhmäpsykoterapia sopii:
https://www.youtube.com/watch?v=UFjUkMw7UkE&t=51s

Katso video milloin yksilöpsykoterapia on suositeltavampaa:
https://www.youtube.com/watch?v=FfSNrB_sRdQ&t=10s

Additional information

Ryhmäpsykoterapiaistunnot pidetään Tikkurilan terapian tiloissa. Ryhmään voi osallistua poikkeustilanteissa etänä zoom -sovelluksen kautta.

Ryhmäpsykoterapia on tarkoitettu pitkäkestoiseksi hoitomuodoksi. Tulijalla tulee olla valmius sitoutua hoitoon ainakin vuodeksi.

Mikäli elämäntilanteessa on odotettavissa muutoksia, jotka tekevät mahdottomaksi säännöllisen osallistumisen ilta-aikaan pidettävään ryhmään, kannattaa hoitoon hakeutuminen siirtää suotuisampaan ajankohtaan.

Lisätietoja:
http://www.tikkurilanterapia.fi/Copied-Psykiatrit.php

First session price

50.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Kelan tukea voit hakea, kun sinulla on 3 kk kestänyt edeltävä hoitosuhde psykiatrin kanssa ja psykiatrin kirjoittama B-lausunto ryhmäpsykoterapiaan.

Kelan tukea saavalle omavastuuosuus on 10,90 ‚ā¨ ryhm√§psykoterapiaistunnolta.

Soveltuvuus ryhm√§√§n selvitet√§√§n kahdenkeskisiss√§ haastatteluissa, jotka maksavat yhteens√§ 100 ‚ā¨ sis√§lt√§en yleens√§ 2-3 tapaamista.

Ryhmiin voi tulla my√∂s itsemaksavana. Istunnon hinta on 60‚ā¨.