Marja Rask

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Recource-oriented family therapy
Järvenpää, keskusta
kuvapuhelu, etähteys
TUUSULA, TUUSULA
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Olen Marja, voimavarakeskeisesti ja dialogisesti työskentelevä kouluttajapsykoterapeutti. Itsemaksavat, vakuutusyhtiön ja HUS PALSE aikuiset ja nuoret . Kriisityöntekijän pätevyys. Päiväaikoja klo 7-17 välillä. myös etävasaanottoa. Työnohjaaja .Psyykkinen urheiluvalmentaja .
Psychotherapeutic Orientation
  • Recource-oriented family therapy
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen helposti lähestyttävä, lämmin, joustava mutta jämäkkä. ajattelen että terapia on "Ihmisenä ihmiselle" olemista. Lähivastaanottoa on Järvenpäässä ja Tuusulassa.
Olen luotettava, asiakkaan tarinaa kunnioittava , yhteistyökyinen, positiivinen ja elämäniloinen, työtapani on "olla elävänä läsnä". Perhekeskeinen ja voimavarakeskeinen työote,
Vapaa-ajalla nautin maalaiselämästä, mökkeilystä ,luonnosta, liikunnasta ja raha tilanteen salliessa myös matkailusta. Lemmikit tuovat myös iloa arkeeni.
Kehitän itseäni jatko- opiskelemalla, lukemalla ammatti asioita, verkostoitumalla muiden ammatin harjoittajien kanssa ja seuraamalla oman alani asioita aktiivisesti.

About my therapy sessions

Keskustelu asiakkaan tilanteesta ja toiveista terapian suhteen on lähtökohtana, yhdessä räätälöidään yhteistyösuunnitelma. Hyvä yhteistyösuhde on keskeisintä .Teen työtä perhekeskeisellä otteella joten mukaan voi tulla läheisiä jos ja kun se asiakkaalle sopii ja ajatellaan hyödylliseksi.
Luovia menetelmiä voidaan hyödyntää tarpeen mukaan . Jatkuvassa vuoropuhelussa asiakkaan kanssa mietitään mistä olisi hyötyä/mikä tuntuisi sopivalta ja pyritään tekemään sitä mikä tuntuu toimivalta. Keskeistä on keinojen löytäminen kohti toivottuja muutoksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

olen opiskellut voimavara ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä, dialogisuutta, perhekeskeisisiä työmenetelmiä, luovia menetelmiä, verkostoterapiaa, kognitiivisia ja hot menetelmiä, valokuva terapia kiinnostaa seuraavaksi .olen monipuolinen osaaja ja keskeisintä on löytää yhteistyön välineeksi myös niitä voimavaratekijöitä joita asiakkaalla on jo luontaisesti olemassa, muttei riittävästi vielä käytössä. Minulla on myös kriisityöntekijän pätevyys ja pitkä kokemus kriisityöstä.
Olen perehtynyt myös psyykkiseen urheiluvalmennukseen ja teen töitä niin urheilijoiden kuin valmentajienkin kanssa. Työnohjaajapätevyys löytyy myös.

Additional information

Keinot näyttäytyy kun päämäärä on selvillä- kuljetaan matkaa hetki yhdessä niin että tavoitteet selkiytyvät ja matkanteko on turvallista.

Keskeisintä terapiassa on hyvin toimiva yhteistyösuhde -se on lähtökohta ja mahdollistaja onnistuneille muutospoluille .

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details

Tarjoan myös yksittäisiä etä- ja lähivastaanottoaikoja 45 min 120€ ja 60 min 150 € ,erilaisiin kriisitilanteisiin tai tilanne konsultaationa.
Pareille ja perheille suosittelen 90 min aikoja , 90 min, 180€
Teen mielelläni töitä myös urheilijoiden parissa mentaalivalmentajana.

Hus Palse lyhytpsykoterapiaan paikkoja vapautuu ajoittain -kysythän paikka tilanteesta ennen kuin varaat tutustumis aikaa!

Ei tilaa uusille kela kuntoutuspsykoterapia asiakkaille.

Peruutukset 24 h ennen ajan alkua, peruuttamattomat ajat 100 % laskutus