Home Page / Find Your Therapist / Marja-Liisa Rask

Marja-Liisa Rask

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Recource-oriented family therapy
kuvapuhelu, etähteys
Järvenpää, keskusta
Tuusula, Hyrylän keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments

Therapist does not accept appointments between 18.6.-30.6.

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Olen Marja, voimavarakeskeisesti ja dialogisesti työskentelevä Psykoterapeutti (Kela, Valvira) pari ja perheterapian kouluttaja pätevyys ja työnohjaaja pätevyys. Lisäksi olen psyykkinen urheiluvalmentaja eli "Koppakoutsi" Tykkään työstäni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Recource-oriented family therapy
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen helposti lähestyttävä, lämmin, joustava mutta jämäkkä. ajattelen että terapia on "Ihmisenä ihmiselle" olemista. Lähivastaanottoa on Järvenpäässä ja Tuusulassa.Etäyhteydellä voidaan tavata sopimuksen mukaan , esim jos olet välillä matkatöissä .
Olen luotettava, asiakkaan tarinaa kunnioittava , yhteistyökyinen, positiivinen ja elämäniloinen, työtapani on "olla elävänä läsnä". Perhekeskeinen ja voimavarakeskeinen työote,
Vapaa-ajalla nautin maalaiselämästä, mökkeilystä ,luonnosta, liikunnasta ja raha tilanteen salliessa myös matkailusta
Kehitän itseäni jatko- opiskelemalla, lukemalla ammatti asioita, verkostoitumalla muiden ammatin harjoittajien kanssa ja seuraamalla oman alani asioita aktiivisesti.

About my therapy sessions

Keskustelu asiakkaan tilanteesta ja toiveista terapian suhteen on lähtökohtana, yhdessä räätälöidään yhteistyösuunnitelma. Hyvä yhteistyösuhde on keskeisintä .Teen työtä perhekeskeisellä otteella joten mukaan voi tulla läheisiä jos ja kun se asiakkaalle sopii ja ajatellaan hyödylliseksi.
Luovia menetelmiä voidaan hyödyntää tarpeen mukaan . Jatkuvassa vuoropuhelussa asiakkaan kanssa mietitään mistä olisi hyötyä/mikä tuntuisi sopivalta ja pyritään tekemään sitä mikä tuntuu toimivalta. Keskeistä on keinojen löytäminen kohti toivottuja muutoksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

olen opiskellut voimavara ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä, dialogisuutta, perhekeskeisisiä työmenetelmiä, luovia menetelmiä, verkostoterapiaa, kognitiivisia ja hot menetelmiä, valokuva terapia kiinnostaa seuraavaksi .olen monipuolinen osaaja ja keskeisintä on löytää yhteistyön välineeksi myös niitä voimavaratekijöitä joita asiakkaalla on jo luontaisesti olemassa, muttei riittävästi käytössä. Aloitan psyykkisen urheiluvalmennuksen opinnot syksyllä 2017. myös

Client group

laajakirjo.
Työskentelen 16 vuotiaista ylöspäin ja perheterapia käynneille pienemmätkin tervetulleita.

Additional information

Keinot näyttäytyy kun päämäärä on selvillä- kuljetaan matkaa hetki yhdessä niin että tavoitteet selkiytyvät ja matkanteko on turvallista.

Keskeisintä terapiassa on hyvin toimiva yhteistyösuhde -se on lähtökohta ja mahdollistaja onnistuneiille muutospoluiille .

NYT KORONA PANDEMIAN AIKANA TARJOAN ETÄYHTEYDELLÄ MYÖS LYHYITÄ 1-3 KERRAN TUKI- JA KRIISI AIKOJA !!!

First session price

90.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Tapaaminen / etä vastaanotto 45 min, 95,00 euroa

Kelan kuntoutuspsykoterapia asiakkaat maksavat omavastuun , ,Kelan tuki 57.60 € kerta, laskutan kelalta suoraan kela osuudet

Hyrylän Aava Tuusula, vastaanotto ma ja to, vapaat ajat ja ajanvaraus www.aava.fi kautta
Järvenpäässä tiistai ja keskiviikko www.komppi.net, ajanvaraus ja vapaat ajat suoraan kompin sivuilta.
Pariskunnille ja perheille suosittelen 90 min aikoja jolloin hinta 2 x 95 euroa eli 190,00 €
Kysy vapaiosta Kela psykoterapia paikoista ennenkuin varaat tutustumisaikaa !
Peruutukset 24 h ennen ajan alkua, peruuttamattomat ajat 100 % laskutus