Marja Rask

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
TUUSULA, TUUSULA
Järvenpää, keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families Youth 13-17y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments

Therapist does not accept appointments between 20.6.-30.6.
Olen Marja, voimavarakeskeisesti ja dialogisesti työskentelevä kouluttajapsykoterapeutti. Hus PALSE , Kela, Vakuutus ja itsemaksavat. Myös 1-3 kerran kriisivastaanottoa .Kriisityöntekijän pätevyys. Psyykkinen urheiluvalmentaja . Aikoja klo 8-19 välillä . Etävastaanotto.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen helposti lähestyttävä, lämmin, joustava mutta jämäkkä. ajattelen että terapia on "Ihmisenä ihmiselle" olemista. Lähivastaanottoa on Järvenpäässä, Helsingissä ja Tuusulassa.
Olen luotettava, asiakkaan tarinaa kunnioittava , yhteistyökyinen, positiivinen ja elämäniloinen, työtapani on "olla elävänä läsnä". Perhekeskeinen ja voimavarakeskeinen työote. Tällä hetkellä opiskelen seksuaalisuuteen liittyviä lisäopintoja, tähtäimessä seksuaaliterapeutin pätevyys, opiskelen myös kehollista psykoterapiaa. Vapaa-ajalla nautin maalaiselämästä, mökkeilystä ,luonnosta, liikunnasta ja matkailusta. Lemmikit tuovat myös iloa arkeeni.
Kehitän itseäni jatko- opiskelemalla, verkostoitumalla muiden ammatin harjoittajien kanssa ja seuraamalla oman alani asioita aktiivisesti.

About my therapy sessions

Keskustelu asiakkaan tilanteesta ja toiveista terapian suhteen on lähtökohtana, yhdessä räätälöidään yhteistyösuunnitelma. Hyvä yhteistyösuhde on keskeisintä .Teen työtä perhekeskeisellä otteella joten mukaan voi tulla läheisiä jos ja kun se asiakkaalle sopii ja ajatellaan hyödylliseksi.
Luovia menetelmiä voidaan hyödyntää tarpeen mukaan . Jatkuvassa vuoropuhelussa asiakkaan kanssa mietitään mistä olisi hyötyä/mikä tuntuisi sopivalta ja pyritään tekemään sitä mikä tuntuu toimivalta. Keskeistä on keinojen löytäminen kohti toivottuja muutoksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Obsessive-compulsive disorder Sexual abuse
My professional background and knowledge

Olen opiskellut voimavara- ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä, dialogisuutta, perhekeskeisisiä työmenetelmiä, luovia menetelmiä, verkostoterapiaa, kognitiivisia ja hot menetelmiä, kehofyysistä psykoterapiaa yms .Olen monipuolinen osaaja ja keskeisintä on löytää yhteistyön välineeksi myös niitä voimavaratekijöitä joita asiakkaalla on jo luontaisesti olemassa, muttei riittävästi vielä käytössä. Minulla on myös kriisityöntekijän pätevyys ja pitkä kokemus kriisityöstä.
Olen perehtynyt myös psyykkiseen urheiluvalmennukseen ja teen töitä niin urheilijoiden kuin valmentajienkin kanssa. Lisäksi Työnohjaajapätevyys .

Additional information

Keinot näyttäytyy kun päämäärä on selvillä- kuljetaan matkaa hetki yhdessä niin että tavoitteet selkiytyvät ja matkanteko on turvallista.

Keskeisintä terapiassa on hyvin toimiva yhteistyösuhde -se on lähtökohta ja mahdollistaja onnistuneille muutospoluille .

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details

Tarjoan myös yksittäisiä etä- ja lähivastaanottoaikoja 45 min 130€ ja 60 min 160 € ,erilaisiin kriisitilanteisiin tai tilanne konsultaationa.
Pareille ja perheille suosittelen 90 min aikoja , 90 min, 190€
Teen mielelläni töitä myös urheilijoiden parissa mentaalivalmentajana tai psykoterapeuttina .

Hus Palse lyhytpsykoterapiaan paikkoja vapautuu ajoittain -kysythän paikka tilanteesta ennen kuin varaat tutustumis aikaa!


Peruutukset 24 h ennen ajan alkua, peruuttamattomat ajat 100 % laskutus