Home Page / Find Your Therapist / Marja-Liisa Hautala

Marja-Liisa Hautala

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen koulutukseltani ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Minulla on kymmenen vuoden kokemus nuorisopsykiatriasta ja nuorten kanssa työskentelystä. Kela-yksilöpsykoterapiat, vanhempain ohjaus, työnohjaus. Somaattisista sairauksista erikoisalana syöpäsairaudet.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina minua pidetään empaattisena, aktiivisena ja kuuntelevana psykoterapeuttina. Rohkaisen ja tuen asiakasta löytämään omat vahvuudet ja voimavarat. Lähtökohtana terapiasuhteessa on aina asiakkaan oma elämäntilanne ja siitä nousevat kysymykset. Elämänmyönteisyys ja positiivisuus korostuu terapiatyössäni. Asiakaskunnan osalta olen erikoistunut erityisesti nuoriin ja aikuisiin.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapeuttina olen kuunteleva ja aktiivinen. Asiakkaan elämäntilanne ja omien voimavarojen löytyminen ovat keskeistä työskentelyssä. Minulla on ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen työote. Asiakastyöskentelyssä voidaan käyttää myös luovia menetelmiä ja työväleinä voidaan käyttöö myös kuvallista ilmaisua. Pyrin tekemään vastaanotoistani asiakkaalle aina mahdollisimman miellyttävän kokemuksen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Laaja kokemus nuorisopsykiatriasta ja lastensuojelusta. Somattisista sairauksista syöpätautien erikoisala eli akuutisti sairastuneet tai sairaudesta kuntoutuvat asiakkaat ovat omaa erikoisalaani kokemukseni ja koulutukseni kautta.

Client group

Nuoret, nuoret aikuiset sekä perheet. Työnohjaus erityisesti lastensuojelu- ja terveydenhuollon työntekijät.

Additional information

En ota tällä hetkellä uusia Kelan kuntoutuspsykoterapia asiakkaita vastaan. Vain yksittäisiä käyntejä.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

90€ / 45 min