Home Page / Find Your Therapist / Marja-Helena Kunnas

Marja-Helena Kunnas

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Solution-oriented
Espoo, Leppävaara
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen psykologi ja psykoterapeutti (Valvira, Kela-oikeudet). Työhistoriassani painottuu nuorten ja nuorten aikuisten parissa työskentely, myös kokemusta kivunhoidon psykologityöstä. Tasavertaisuus asiakkaan ja terapeutin kesken sekä turvallinen ilmapiiri ovat periaatteitani terapiatyössä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Hypnosis

About me as a therapist

Olen terapeuttina aktiivinen ja asiakaslähtöinen. Sopeutan oman työskentelyni asiakkaan tahtiin ja asiakkaan ajankohtaisiin voimavaroihin. Rakennan turvallista ilmapiiriä, jossa on tilaa kaikenlaisille tunteille. Voimavaralähtöisyys ei sulje pois surun ja raskaiden asioiden kohtaamista terapiassa. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään rohkeuden ja luottamuksen omaan tulevaisuuteensa.

About my therapy sessions

Työskentelyni lähtökohtana on turvallinen ja avoin keskustelu yhdessä sovituista aiheista. Vastaanotolla käytän usein keskustelun ohessa tussitaulua/paperityöskentelyä jäsentelyn apuna. Kynät voivat usein olla asiakkaankin kädessä. Voimme käyttää luovasti myös kuvia tai valokuvia, kirjoja tai muita tekstejä jne. sen mukaan, mikä tuntuu asiakkaasta luontevalta ja vie työskentelyä eteenpäin. Jonkin verran käytän myös lomaketyökaluja terapian apuna. Monissa elämän haasteissa on hyötyä rentoutumisen ja rauhoittumisen taidosta, joten sitä opetan useille asiakkaille. Mielikuvaharjoitteet ovat tehokas työkalu ja niitä myös käytän. Terapiatapaamisissa suunnittelemme, miten asiakas voi alkaa askel askeleelta käytännössä toimia haluamiensa muutosten suuntaisesti. Muutoksen askeleet ovat välillä isoja, välillä aivan pieniä. Terapiassa edetään aina asiakkaan rajoja kunnioittaen ja voimavaroja esiin nostaen.

Issues often worked with
Processing my past Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Minun ensimmäinen psykoterapiakoulutukseni on Oulun Yliopiston ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutus. Syksyllä 2022 saan kognitiivisen psykoterapian lisäpätevyyden. Olen suorittanut Suomen Tieteellisen hypnoosin yhdistyksen peruskurssit. Olen tutustunut Interpersoonallisen psykoterapian työskentelymalliin luennoilla ja vuoden pituisessa opintopiirissä. Minulla on KAT-pohjainen (kognitiivis-analyyttinen terapia) lyhytpsykoterapeuttisen työskentelyn koulutus. Lähestymistapaani psykologina ja psykoterapeuttina on vaikuttanut myös se, että ennen psykologiksi opiskelemista suoritin yliopistossa sosiaalipolitiikan/sosiaalityön opintoja aina sosiaalityöntekijän ammattipätevyyteen saakka.

Työhistoriassani on kokemusta psykiatrisista sairaaloista, henkilöarvioinnista, kivunhoidon psykologiasta ja koulu-/opiskelupsykologin työstä.

First session price

100.00

Regular session price

110.00

Pricing details