Home Page / Find Your Therapist / Maritta Poijärvi
Psychotherapist, Other, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
.“Ratkaisukeskeinen ja kongnitiivinen psykoterapia ja työnohjaus – Tavoitteellista kasvua asiantuntijoille ja esihenkilöille!” Yhdistän parhaat käytännöt auttaakseni asiakkaitani löytämään ja hyödyntämään omaa potentiaaliaan. Tavoitteeni on tukea heitä kohti kukoistusta
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

“Ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen psykoterapia, työnohjaus ja konsultaatio – Inspiraatiota ja kasvua asiantuntijoille ja esihenkilöille!”
Syvennymme yhdessä ratkaisukeskeiseen ja kognitiiviseen psykoterapiaan, työnohjaukseen ja konsultaatioon.
Miten saada työyhteisöt ja organisaatiot kukoistamaan? Tämä kysymys on kuin avain monimuotoisuuden aarrearkkuun. Intensiivisyys, elämyksellisyys ja värikkyys ovat polttoainetta, joka saa työyhteisöt loistamaan. Yhdessä voimme luoda tilanteita, joissa vakavuus ja nauru kohtaavat, ja jättää jäljen, joka heijastuu koko organisaatioon.
Monimuotoisuus on voimavara, joka rikastuttaa työyhteisöä. Monimuotoisuus vaikuttaa myönteisesti organisaation innovatiivisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja taloudelliseen kannattavuuteen.
Eettinen johtaminen ja toiminta luovat perustan organisaation hyvinvoinnille ja maineelle. Yhdessä voimme rakentaa paikan, jossa jokainen voi loistaa omalla ainutlaatuisella tavallaan.

About my therapy sessions

“Elämyksellinen ja monimuotoinen vuorovaikutus – Inspiraatiota ja kasvua!”

Kuvittele, kuinka voimme yhdessä luoda tilanteita, joissa intensiivisyys, värikkyys ja ilo kohtaavat. Nämä ovat kuin mausteita, jotka saavat arkiset tilanteet hehkumaan. Nauru on kuin aurinko, joka valaisee jokaisen kohtaamisen. Syvyyttä ja perspektiiviä tuovat hetket jättävät jäljen, joka heijastuu koko elämään.

Olen täällä kuuntelemassa ja luomassa kanssasi uutta. Yhdessä voimme löytää ratkaisuja ja innostusta. Arvostan läsnäoloa ja avoimuutta, ja olen valmis tukemaan sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development
My professional background and knowledge

Olen rehtori,TaM, taiteen maisteri, psykoterapian maisteri, MSc Solution Focused Therapy, Faculty of Health and life Sciences, tekstiilitaiteilija/designer ORNAMO, kuvataideopettaja, taidepedagogi, työnohjaaja STOry, Psykoterapeutti Valviran ja Kelan hyväksymä.

Olen myös valtuutettu Muksuoppiohjaaja, Muksuoppia vanhemmille kurssin vetäjä sekä Cooperation valmentaja. Olen myös HHJ (hyväksytty hallituksen jäsen ja HHJ, PJ, (hyväksytty hallituksen puheenjohtaja koulutuksen suorittanut.) sekä 2018 HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen-koulutuksen suorittanut. (HHJ-(Hyväksytty hallituksen jäsen)-tutkinto 29.10.2018

Client group

“Johtamisen intohimo ja monimuotoisuuden voima – Yhdessä kohti merkityksellistä työelämää!”

Kuvittele, kuinka voimme yhdessä syventyä johtamisen maailmaan. Olen itsekin intohimoinen johtamisen tutkija ja kehittäjä. Koulutan jatkuvasti itseäni johtamisessa ja hallitustyöskentelyssä Helsingin seudun Kauppakamarissa. Olen mukana toimitusjohtajaklubissa sekä huippujohtajien ja hallitusammattilaisten kansainvälisessä verkostossa Presidents institutessa.

Nuoret aikuiset esihenkilöt ja asiantuntijat ovat intohimoni. Yhdessä etsimme motivaatiota, työniloa ja merkityksellisyyttä. Työssäjaksaminen on meille tärkeää, ja haluamme luoda yhdessä työelämää, joka kukoistaa.

Vahvuuteni on myös työskentely nuorten ja perheiden kanssa. Olen osa moniammatillista tiimiä, jossa yhdistyvät lääkärit, lastenlääkärit, psykiatrit, ravitsemusterapeutit, psykologit ja psykoterapeutit. Yhdessä kehitämme syömishäiriöiden hoitoa ja luomme parempaa huomista.

Additional information

“Tunnetyöskentely, inspiraatio ja organisaatioiden kukoistus – Yhdessä kohti merkityksellistä työelämää!”

Kuvittele, kuinka voimme yhdessä syventyä kognitiivisen psykoterapian tunnetyöskentelyyn. Tämä on avain työmotivaatioon, elämän merkityksellisyyteen, iloon, inspiraatioon ja innostukseen. Haluan tuoda näitä voimavaroja erilaisiin organisaatioihin, työyhteisöihin, johtamiseen ja hallitustyöskentelyyn.

Miten saada työyhteisöt ja organisaatiot kukoistamaan? Tämä kysymys on kuin siemen, joka kasvaa monimuotoisuuden maaperässä. Luovuus, innovatiivisuus ja inspiraatio ovat polttoainetta, joka saa organisaatiot loistamaan. Rohkeus ja intohimo ovat työhyvinvoinnin peruspilareita.

Olen valmis käyttämään luovia menetelmiä, kuten kuvallista työskentelyä, monipuolisesti. Yhdessä voimme yhdistää ratkaisukeskeisen psykoterapian, positiivisen psykologian ja tietoisuustaidot luodaksemme merkityksellistä työelämää.

First session price

137.60

Regular session price

137.60

Pricing details

Kela-kuntoutuspsykoterapian omavastuu (yksilö) 76.80 € (*76.80 €)
Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen terapia 137.60 € (*137.60 €)
Kognitiivinen psykoterapia 137.60 € (*137.60 €)
Yksilöterapia (*137.60 €)
Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat 137.60 € (*137.60 €)
Lyhytpsykoterapia, yksityisasiakkaat 137.60 € (*137.60 €)