Home Page / Find Your Therapist / Marika Pispa

Marika Pispa

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Crisis and trauma
Alavus As,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni missä tahansa mieltäsi kuormittavassa asiassa. Minulle on tärkeää, että asiakkaana koet tulevasi ymmärretyksi, kuulluksi ja nähdyksi. Koulutukseltani olen keho-orientoitunut traumapsykoterapeutti. Kelaterapiaan vapautuu muutama paikka touko-kesäkuussa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Crisis and traumas EMDR

About me as a therapist

Olen läsnäoleva, eloisa ja empaattinen, mutta osaan myös olla rauhallinen kuuntelija. Tavoitteeni on luoda sellainen ilmapiiri, jossa on turvallinen ja kiireetön tunnelma. Tällöin on hyvät lähtökohdat sille, että voimme yhdessä tutkia tilannettasi ja elämän kipukohtia. Haluan auttaa sinua ymmärtämään oman mielesi sisältöjä sekä kehollisia tuntemuksia ja auttaa sinua pääsemään elämässäsi eteenpäin kohti niitä tavoitteita, jotka koet itsellesi tärkeiksi. Lähestyn asiakasta hienotunteisesti ja arvostavasti, mutta rohkeasti kysellen.

About my therapy sessions

Psykoterapia alkaa tutustumiskäynnillä.
Terapian alkuvaiheessa kartoitamme yhdessä mm. elämäntilannetta, nykyhetken oireita ja ongelmia, elämänhistoriaa sekä voimavaroja kokonaistilanteen hahmottamiseksi. Traumatisoituminen saattaa ilmetä hyvin erilaisina oireina ja ongelmina, sekä psyykkisinä että somaattisina. Määrittelemme yhdessä terapian tavoitteet, joiden mukaan etenemme työskentelyssä. Voimme arvioida tilannettasi myös erilaisten arviointityövälineiden avulla. Terapiakäynneillä voimme keskustelun lisäksi tehdä mm. erilaisia kehollisia harjoituksia, jotka auttavat säätelemään yli-ja alivireystiloja työskentelyä tukien. Tarvittaessa voimme käyttää myös EMDR-terapiaa traumaattisten ja nykyisyyttä häiritsevien muistojen työstämiseen.Terapian kulku määräytyy aina asiakkaan omat tavoitteet - ja voimavarat huomioiden.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Hurting yourself Treatment of physical illness Obsessive-compulsive disorder
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Neuropsychiatric patients Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on 15-vuoden työkokemus lastensuojelualalta. Olen työskennellyt lastensuojeluyksiköissä nuorten parissa ja kohdannut monenlaisia haasteita ja kriisitilanteita. Olen työskennellyt myös perhetyöntekijänä, niin itsenäisesti kuin perhepsykoterapeutin työparina. Lastensuojelutyön kautta minulle on näyttäytynyt mielenterveys -ja päihdeongelmien koko kirjo. Myös neuropsykiatriset haasteet ovat tuttuja. Olen suorittanut DKT- menetelmäkoulutuksen perusopinnot työskennellessäni nuorten parissa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details