Home Page / Find Your Therapist / Marika Pispa

Marika Pispa

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Crisis and trauma
Alavus As,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni missä tahansa mieltäsi kuormittavassa asiassa. Minulle on tärkeää, että asiakkaana koet tulevasi ymmärretyksi, kuulluksi ja nähdyksi. Koulutukseltani olen keho-orientoitunut traumapsykoterapeutti. Terapiaa tarjoan aikuisille ja nuorille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas Dialectical behavior therapy (DBT) EMDR

About me as a therapist

Olen läsnäoleva, eloisa ja empaattinen, mutta osaan myös olla rauhallinen kuuntelija. Tavoitteeni on luoda sellainen ilmapiiri, jossa on turvallinen ja kiireetön tunnelma. Tällöin on hyvät lähtökohdat sille, että voimme yhdessä tutkia tilannettasi ja elämän kipukohtia. Haluan auttaa sinua ymmärtämään oman mielesi sisältöjä sekä kehollisia tuntemuksia ja auttaa sinua pääsemään elämässäsi eteenpäin kohti niitä tavoitteita, jotka koet itsellesi tärkeiksi. Lähestyn asiakasta hienotunteisesti ja arvostavasti, mutta rohkeasti kysellen.

About my therapy sessions

Psykoterapia alkaa tutustumiskäynnillä.
Terapian alkuvaiheessa kartoitamme yhdessä mm. elämäntilannetta, nykyhetken oireita ja ongelmia, elämänhistoriaa sekä voimavaroja kokonaistilanteen hahmottamiseksi. Traumatisoituminen saattaa ilmetä hyvin erilaisina oireina ja ongelmina, sekä psyykkisinä että somaattisina. Määrittelemme yhdessä terapian tavoitteet, joiden mukaan etenemme työskentelyssä. Voimme arvioida tilannettasi myös erilaisten arviointityövälineiden avulla. Terapiakäynneillä voimme keskustelun lisäksi tehdä mm. erilaisia kehollisia harjoituksia, jotka auttavat säätelemään yli-ja alivireystiloja työskentelyä tukien. Tarvittaessa voimme käyttää myös EMDR-terapiaa traumaattisten ja nykyisyyttä häiritsevien muistojen työstämiseen.Terapian kulku määräytyy aina asiakkaan omat tavoitteet - ja voimavarat huomioiden.

Issues often worked with
Obsessive-compulsive disorder Treatment of physical illness Hurting yourself Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Neuropsychiatric patients Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on 15-vuoden työkokemus lastensuojelualalta. Olen työskennellyt lastensuojeluyksiköissä nuorten parissa ja kohdannut monenlaisia haasteita ja kriisitilanteita. Olen työskennellyt myös perhetyöntekijänä, niin itsenäisesti kuin perhepsykoterapeutin työparina. Lastensuojelutyön kautta minulle on näyttäytynyt mielenterveys -ja päihdeongelmien koko kirjo. Myös neuropsykiatriset haasteet ovat tuttuja. Olen suorittanut DKT- menetelmäkoulutuksen perusopinnot työskennellessäni nuorten parissa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details