Home Page / Find Your Therapist / Marika Herranen

Marika Herranen

In education Nurse, Cognitive
Salo,
Suomi,
Turku,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
I'm psychiatric nurse with experience in working with mood disorders, traumas and psychosis. At the moment I'm studying to be an cognitive psychotherapist. I offer services also in English.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Minua kiinnostaa ihmisten tarinat ja taustat. Olen empaattinen, hyvällä tavalla haastava, kannustava ja turvallinen kanssakulkija asiakkaan haasteiden työstämisessä. Työskentelytapani on tavoitteellinen tähtäimenä asiakkaan oireiden ja elämisen helpottuminen. Oma elämänasenteeni on positiivinen, ja haluan valaa sen uskoa ja toivoa myös asiakkailleni. Minun kanssani on helppoa puhua ja olla.

Toiselta ammatiltani olen henkilöstöalan ammattilainen, joten minulla on psykiatristen häiriöiden ja haasteiden lisäksi hyvä kuva tämän hetken työn vaativuudesta ja organisaatioiden haasteista.

About my therapy sessions

Ensisijaisesti olen paikalla asiakasta varten. Asiakas pääsee kertomaan mieltä askarruttavista asioista, ja suunnitellusta ohjelmasta voidaan välillä poiketa, jos asiakaan tilanne ja vointi sitä kaipaa. Keskustelujen lisäksi käytämme paljon erilaisia kognitiivisen terapian työkaluja hyväksemme, esim. rooliharjoitteita, tunnelukkoharjoitteita, altistamista. Teemme erilaisia harjoitteita yhdessä, ja annan niitä myös välitehtäviksi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Personality disorders Obsessive-compulsive disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Lähdin kuitenkin myöhemmin kouluttautumaan sairaanhoitajaksi tähtäimenä psykoterapian opinnot. Sairaanhoitajan opintojen ohella olen suorittanut psykologian perus- ja aineopinnot. Olen käynyt myös coaching -koulutuksen.

Client group

Työskentelen aikuisten ja nuorten aikuisten kanssa. Kiinnostukseni kohteita ovat masennus, ahdistustuneisuus, traumat ja pakko-oireet (pakkoajatukset ja -toiminnot).

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details