Home Page / Find Your Therapist / Marika Blomster

Marika Blomster

Psychotherapist, Psychologist, Cognitive analytic
Espoo, Tapiola
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Vapaana paikka lyhyeen psykoterapiaan (max. 20x) vastaanotolla (ma) tai etävastaanotossa (pe). Olen psykologi ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti. Vastaanottoni sijaitsee Shortumissa Tapiolassa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työotteeni on herkällä korvalla kuunteleva, rohkeasti, maanläheisesti ja kokonaisena ihmisenä osallistuva. Olen sekä jämäkkä ja aktiivinen että lämmin, myötätuntoinen, rauhallinen ja tilaa antava. Psykoterapia on yhteinen matka, jonka aikana tutkitaan turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä mielen maastoa ja laaditaan siitä yhdessä karttaa. Kartan avulla matkanteko on jatkossa sujuvampaa ja mielekkäämpää, uudenlaisten toimintatapojen mahdollistuessa. Tämä matka sisältää niin työtä kuin leikillisyyttäkin, vaikeidenkin tunteiden kohtaamista, yhdessä jaettua uteliaisuutta sekä oivalluksia ja etenee jalat tukevasti maassa kulkien. Terapeuttina autan tunnistamaan, nimeämään ja jäsentämään sitä, minkä sinä olet elämäsi varrella elänyt ja kokenut, ja etsimään uusia toimintatapoja joiden avulla voit jatkossa elää omannäköistä elämää elämäsi keskushenkilönä. Tunteiden ja ajatusten lisäksi kokemuksellisuus ja kehollisuus ovat tärkeitä havaintojen lähteitä ja työskentelyn alueita.

About my therapy sessions

Tapaamiseen voit aina tulla turvallisesti juuri sellaisena kuin olet, niiden ajatusten ja tunteiden kanssa jotka sillä hetkellä ovat mielessä, eikä ennakkovalmistelua tarvita. Tapaamisten sisältö koostuu nykyhetken kokemusten yhteisestä tutkimisesta. Nämä kokemukset asettuvat usein osaksi laajempaa aiempien vuorovaikutussuhteiden kokonaisuutta. Sekä pitkässä että lyhyessä työskentelyssä teen muutaman ensimmäisen käynnin aikana alustavan hahmotuksen tilanteesta jolle työskentelymme perustuu. Työtapaani kuuluu asioiden hahmottelu paperille meidän molempien nähtäväksi, piirtäen tai kirjoittaen. Lisäksi hyödynnän tilanteeseen sopivasti sitä keino- ja menetelmävalikoimaa joka minulle on vuosien mittaan kertynyt eri tilanteista ja ilmiöistä. Valmista kaavaa ei ole olemassa, vaan me yhdessä luomme juuri sinun tilanteeseesi, tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan, ainutlaatuisen tapamme työskennellä. Pyrin varmistamaan yhteistyömme sujumista ja osuvuutta aktiivisesti koko prosessin ajan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen psykologian maisteri sekä ylemmän erityistason psykoterapeutti, eli minulla on yhteensä kymmenen vuoden opinnot ihmismielen alalta. Laaja työkokemukseni kattaa kliinisen psykologin tehtäviä niin erikoissairaanhoidossa, kriisivastaanotossa, kunnalla kuin työterveyshuollossakin. Olen ammatillisesti ehtinyt tehdä monenlaista niin terapeuttisen vastaanottotyön, osastotyön, yksilöiden ja työyhteisöjen konsultaatioiden, psykoterapia-arvioiden kuin psykologin tutkimustenkin parissa. Tämä on tausta, jolle mikään inhimillinen ei ole vierasta enkä niin sanotusti kovin vähästä hätkähdä. Olen silti säilyttänyt herkkyyden myös pienille vivahteille. Olen kiinnostunut jatkuvasti täydentämään osaamistani mielenkiintoisten aiheiden parissa. Viimeisin lisäkoulutukseni koski skeematerapiaa.

Client group

Työskentelen kaikenikäisten aikuisten kanssa nuorista aikuisista ikäihmisiin. Psyykkinen oireilu voi olla ja saa olla monenkaltaista. Erityisesti minulla on kokemusta mieliala- ja ahdistusoirelun hoidosta, sekä persoonallisuuden tasolla ilmenevän oireilun hoidosta. Erityistä ymmärrystä minulla on uusperheiden tilanteiden hahmottamiseen liittyen.

Additional information

Etävastaanotto mahdollinen.

First session price

110.00

Regular session price

110.00

Pricing details