Home Page / Find Your Therapist / Marianne Rönkkö

Marianne Rönkkö

In education Bachelor of Social Services, Solution-oriented
Joensuu, Joensuu
Finnish
Customer Groups
Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Terapiassa käsittelemme sinulle tärkeitä asioita turvallisessa toivon ilmapiirissä. Suunta on kohti toivottua tulevaisuutta ja hyvää elämää. Ratkaisut rakennetaan voimavarojesi ja vahvuuksiesi pohjalle. Olen kiinnostunut kuulemaan elämäntarinaasi ja kulkemaan rinnallasi terapian aikana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Terapeuttina olen myötäelävä ja haluan kuulla sinun elämäntarinaasi. Annan tilaa olla oma itsesi ja puhua avoimesti kipeistäkin asioistasi. Minua kiinnostaa, miten olet selviytynyt tähän asti elämän vaikeuksista. Miten olet ratkaissut ongelmia? Tarvittaessa opettelemme uusia taitoja ongelmanratkaisuun. Asiakkaan kunnioitus, arvostava suhtautuminen, luottamuksellisuus ja tasa-arvoinen yhteistyösuhde ovat minulle tärkeitä arvoja työssäni. Vahvuuteni on monipuolinen ja pitkä työkokemus ihmissuhdetyössä eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Olen työskennellyt lasten, nuorten, aikuisten ja ikäihmisten parissa eri työtehtävissä. Työkokemukseni on antanut minulle paljon ymmärrystä elämän moninaisuudesta ja opettanut ihmisten lämmintä kohtaamista. Haluan kulkea asiakkaan rinnalla kappaleen matkaa terapian aikana.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiakeskusteluissa käsittelemme sinulle tärkeitä asioita turvallisessa ja avoimessa ilmapiirissä. Uskon siihen, että sinulla itselläsi on jo uinumassa vastaukset ongelmiisi ja yhdessä herättelemme ne tietoisuuteesi. Sinä itse määrität terapian tavoitteet ja suunnan. Etenemme sinun ehdoillasi. Pohdimme, millainen on sinun toivomasi tulevaisuus ja hyvä elämä. Miten siihen päästään pienin askelin? Kartoitamme voimavarojasi ja vahvuuksiasi, joiden pohjalle rakennamme ratkaisuja ongelmiin ja muutosta vaativiin asioihin elämässäsi. Käännämme ongelmat tavoitteiksi: mitä tulisi oppia, että ongelma poistuisi tai ainakin helpottuisi? Vahvistamme sitä, mikä jo toimii. Harjoittelemme näkökulman vaihtamista katsella ongelmia. Työssäni käytän erilaisia rentoutusmenetelmiä, mindfullnessia ja mielikuvaharjoituksia. Hyödynnän terapiatyössäni kokemustani ja koulutustani mm. seksuaalineuvonnasta ja neuropsykiatrisesta valmennuksesta.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on 30 vuoden työkokemus ihmissuhdetyöstä eri ikäisten ihmisten kanssa sosiaalialalla ja diakoniatyössä (mielenterveys, päihde, perhe- ja parisuhde, lapset, nuoret, kriisityö, lastensuojelu sekä koulukuraattori peruskouluissa ja toisella asteella). Erityisosaamistani ovat koulutukset seksuaalineuvoja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Työssäni olen perehtynyt erityisesti ahdistuneisuushäiriöiden, jännittämisen, stressin, uupumuksen ja masennuksen hoitamiseen.

Client group

Työskentelen kouluikäisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin ahdistuneisuus, jännittäminen, stressi, masennus, työuupumus, nepsy-oireet, kriisit ja ihmissuhdeongelmat.

Additional information

HUOM. Tarjoan vain etävastaanottoja tällä hetkellä.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.