Home Page / Find Your Therapist / Marianne Rönkkö

Marianne Rönkkö

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Cognitive
Joensuu, Joensuu
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
Terapiassa käsittelemme sinulle tärkeitä asioita turvallisessa toivon ilmapiirissä. Suunta on kohti toivottua tulevaisuutta ja hyvää elämää. Ratkaisut rakennetaan voimavarojesi ja vahvuuksiesi pohjalle. Olen kiinnostunut kuulemaan elämäntarinaasi ja kulkemaan rinnallasi terapian aikana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach Hypnosis

About me as a therapist

Terapeuttina olen myötäelävä ja kiinnostunut kuulemaan elämäntarinaasi. Annan tilaa olla oma itsesi ja puhua avoimesti kipeistäkin asioistasi. Minua kiinnostaa, miten olet selviytynyt tähän asti elämän vaikeuksista. Opettelemme uusia taitoja ongelmanratkaisuun. Kunnioitus, arvostava suhtautuminen ja tasa-arvoinen yhteistyösuhde ovat minulle tärkeitä arvoja työssäni. Vahvuuteni on pitkä ja monipuolinen työkokemus ihmissuhdetyössä eri-ikäisten ihmisten parissa. Se on antanut minulle ymmärrystä elämän moninaisuudesta ja opettanut ihmisten lämmintä kohtaamista. Haluan kulkea asiakkaan kanssa kappaleen matkaa terapian aikana.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentelen kognitiivisen ja ratkaisukeskeisen terapian menetelmin. Käytän työssäni kolmannen aallon hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) menetelmiä, mindfulnessia, mielikuvaharjoituksia ja hypnoterapiaa. Opettelemme tietoista läsnäoloa sekä ajatusten ja tunteiden säätelyä. Pohdimme, millainen on toivomasi tulevaisuus ja hyvä elämä. Miten siihen päästään pienin askelin? Rakennamme ratkaisuja ongelmiin ja muutosta vaativiin asioihin elämässäsi voimavarojesi ja vahvuuksiesi pohjalta. Käännämme ongelmat tavoitteiksi: mitä tulee oppia, että ongelma poistuu tai ainakin helpottuu? Vahvistamme sitä, mikä jo toimii. Harjoittelemme näkökulman vaihtamista. Hyödynnän terapiatyössäni työkokemustani ja koulutustani seksuaalineuvonnasta, neuropsykiatrisesta valmennuksesta, perheasioiden sovittelusta ja työnohjauksesta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on yli 30-vuoden työkokemus ihmissuhdetyöstä eri ikäisten ihmisten kanssa sosiaalialalla ja diakoniatyössä: mielenterveys, päihde, kriisit, perhe- ja parisuhde, lastensuojelu ja koulukuraattori. Olen perehtynyt ahdistuneisuushäiriöiden, jännittämisen, stressin, uupumuksen ja masennuksen
hoitamiseen. Erityisosaamistani ovat neuropsykiatrinen valmennus, perhe- ja parisuhdekriisit, seksuaalineuvonta sekä työhön ja opiskeluun liittyvät pulmat. Minulla on kognitiivisen hypnoterapian lisäpätevyys. Teen pitkäkestoista- ja lyhytterapiaa, myös kertakäynnit. Kelan kuntoutuspsykoterapia.

Client group

Työskentelen yli 16-vuotiaiden nuorten ja aikuisten kanssa.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.