Home Page / Find Your Therapist / Maria Mäensalo

Maria Mäensalo

In education Nurse, Cognitive analytic
Videovastaanotto, koko Suomi
Salo, vastaanotto Paimiossa
Turku, vastaanotto Paimiossa
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Asioiden käsittely tuo usein selkiytymisen kautta helpotusta oloon ja avaruutta mieleen. Selkiytymistä voimme esimerkiksi tarvita menneisyyden, nykyhetken tai ihmissuhteidemme kanssa. Oma tapani olla vuorovaikutuksessa on avoin ja tutkiva, sinua kunnioittava ilman roolia asiantuntijuudesta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
Additional Training

Crisis and traumas Mindfulness EMDR

About me as a therapist

Kehittyminen ihmisenä sekä elämän ihmeiden monimuotoisuus vetävät minua puoleensa. Tärkeitä arvoja itselleni ovat hyväksyntä, kunnioittaminen, lempeys, kohtaaminen sekä ymmärtäminen. Nämä arvot ja tavat olla kontaktissa toisiin ihmisiin ohjaavat minua työssäni, kun olemme sinun elämäsi äärellä.
Painopisteemme on nykyhetkessä, mutta matkassamme sekä tietoisuudessamme on mukana sinun menneisyytesi tapahtumat sekä ihmissuhteet. Terapeuttina jäsennän aktiivisesti miten olen nähnyt ja kuullut sinut käynneillämme, mutta myös kirjallisesti esimerkiksi kirjeen muodossa.

Opiskelen siis kognitiivis-analyyttiseksi nuorten ja aikuisten yksilöterapeutiksi ja koulutus antaa minulle valmiudet tehdä koulutuspsykoterapiaa. Valmistun 12/24.

Meidän on mahdollista tavata lyhyempien tai pidempien hoitosuhteiden puitteissa.

About my therapy sessions

Painopiste on yhteisessä ymmärtämisessä sinun mielesi, nykytilanteesi, elämänhistoriasi jne. suhteen. KAT psykoterapiassa ajatellaan, että olemme elämämme aikana oppineet näkemään ihmisiä tietynlaisissa rooleissa ja alamme näkemään myös uusia ihmissuhteita näiden meille tuttujen roolien ja tutun kaavan mukaan. Tulemalla tietoisemmaksi näistä käsityksistämme, pystymme joustavammin näkemään myös uusia vaihtoehtoja tavoille olla toisten kanssa ja uudenlaisia rooleja.

Olen lisäksi EMDR terapeutti, joten voimme työskennellä myös traumaattisten tapahtumien parissa.
Lisäksi opinnot psykofyysisen psykoterapian osalta meneillään paraikaa. Koen ihmisen kokonaisuutena ja kehollisuuden tärkeänä osana kohtaamista. Kehoon myös tallentuu kaikenlaista kuormaa.

Meidän on mahdollista tavata kasvotusten tai etäyhteydellä.

HUOM! Lisäksi maanantaisin otan vastaan Mehiläisen psykoterapiapalveluissa Humalistonkatu 7 b A, 2krs, Turku. Tässä tapauksessa hinta noin 80 euroa (sis.kanta- ja toimistomaksu)

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Processing my past Challenging life situation Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt akuuttipsykiatrialla liki 10 vuotta. Lisäksi olen syventänyt osaamista tietoisen läsnäolon ja erilaisten itsetutkiskelumenetelmien kautta. Halu kehittyä ja tiedostaa ihmisenä laajemmin on minulle ensisijaisen tärkeää ja näin ajattelen että voin myös tarjota sillloin sinulle mahdollisimman syvällistä ymmärrystä.

Olen kiinnostunut keho-mieliyhteydestä. Sinun tarpeidesi ja kiinnostuksesi mukaan, voimme myös työskennellä kehosi äärellä puhuvan terapian rinnalla.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details