Home Page / Find Your Therapist / Maria Mäensalo

Maria Mäensalo

In education Nurse, Cognitive analytic
Videovastaanotto, koko Suomi
Salo, vastaanotto Paimiossa
Turku, vastaanotto Paimiossa
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Asioiden käsittely tuo usein selkiytymisen kautta helpotusta oloon ja avaruutta mieleen. Selkiytymistä voimme esimerkiksi tarvita menneisyyden, nykyhetken tai ihmissuhteidemme kanssa. Oma tapani olla vuorovaikutuksessa on avoin ja tutkiva, sinua kunnioittava ilman roolia asiantuntijuudesta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
Additional Training

Mindfulness Crisis and traumas

About me as a therapist

Kehittyminen ihmisenä sekä elämän ihmeiden monimuotoisuus vetävät minua puoleensa. Tärkeitä arvoja itselleni ovat hyväksyntä, kunnioittaminen, lempeys, kohtaaminen sekä ymmärrys. Nämä arvot ja tavat olla kontaktissa toisiin ihmisiin ohjaavat minua työssäni, kun olemme sinun elämäsi äärellä.
Painopisteemme on nykyhetkessä, mutta matkassamme sekä tietoisuudessamme on mukana sinun menneisyytesi tapahtumat sekä ihmissuhteet. Terapeuttina jäsennän aktiivisesti miten olen nähnyt ja kuullut sinut käynneillämme, mutta myös kirjallisesti esimerkiksi kirjeen muodossa.

Opiskelen siis kognitiivis-analyyttiseksi nuorten ja aikuisten yksilöterapeutiksi ja koulutus antaa minulle valmiudet tehdä koulutuspsykoterapiaa. Meidän on mahdollista tavata lyhyempien tai pidempien hoitosuhteiden puitteissa.

About my therapy sessions

Kognitiivis-analyyttiseen (KAT) psykoterapiaan kuuluu erilaiset menetelmät, mutta painopiste on yhteisessä ymmärtämisessä sinun mielesi, nykytilanteesi, elämänhistoriasi jne. suhteen. KAT psykoterapiassa ajatellaan, että olemme elämämme aikana oppineet näkemään ihmisiä tietynlaisissa rooleissa ja alamme näkemään myös uusia ihmissuhteita näiden meille tuttujen roolien ja tutun kaavan mukaan. Tulemalla tietoisemmaksi näistä käsityksistämme, pystymme joustavammin näkemään myös uusia vaihtoehtoja tavoille olla toisten kanssa ja uudenlaisia rooleja.

Meidän on mahdollista tavata kasvotusten tai etänä. Otan vastaan Pionin Voimassa Paimiossa, jossa meillä on viihtyisät toimitilat.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Challenging life situation Processing my past Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt akuuttipsykiatrialla liki 10 vuotta. Lisäksi olen syventänyt osaamista tietoisen läsnäolon ja erilaisten itsetutkiskelumenetelmien kautta. Halu kehittyä ja tiedostaa ihmisenä laajemmin on minulle ensisijaisen tärkeää ja näin ajattelen että voin myös tarjota sillloin sinulle mahdollisimman syvällistä ymmärrystä.

Additional information

Otan siis vastaan Paimiossa, Pionin voimassa, Vistantie 19. Pihlajalinnan ovesta sisään ja 3 krs. Edessä ilmaisia parkkipaikkoja, sekä linja-autopysäkki lähettyvillä.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details