Home Page / Find Your Therapist / Mari Viljakainen

Mari Viljakainen

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Imatra, Imatrankoski
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments

Therapist does not accept appointments between 20.6.-23.6.
Hei! Teen ratkaisukeskeistä psykoterapiaa Kelan kuntoutuspsykoterapiana (vapaita paikkoja) sekä itsemaksaville asiakkaille. Myös kertaluontoiset käynnit yksilöille tai pareille. Mahdollisuus hypnoosityöskentelyyn ja korva-akupunktioon psykoterapiakäyntien yhteydessä. Yksilötyönohjausmahdollisuus.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Hypnosis

About me as a therapist

Olen tyyliltäni avoin ja rento ja arvostan asiakkaan ainutlaatuisuutta. Terapeuttina olen aktiivinen ja käytän tapaamisilla erilaisia kysymyksiä. Pyrin lisäämään asiakkaan toiveikkuutta ja löytämään voimavaroja ja vahvuuksia. Asiakkaan kuulluksi tuleminen ja yksilöllisten tavoitteiden rakentaminen on tärkeää. Koen herkkyyden vahvuudeksi niin asiakkaissa kuin itsessänikin ja minulla on tietämystä myös erityisherkkyydestä.

About my therapy sessions

Pyrin luomaan myönteisen ja hyväksyvän ilmapiirin tapaamisilla. Käytän paljon kysymyksiä ja haastan asiakasta löytämään parhaiten juuri hänelle sopivat reitit kohti hänen toivomaansa tilannetta. Yhteistyönä tapahtuva onnistumisia ja edistymistä painottava työskentelyote on minulle keskeistä.
Terapiatapaamisten yhteydessä on mahdollisuus 5 pisteen korva-akupunktiohoitoon (NADA Suomi/ Finland ry).
Mahdollisuus myös hypnoosin käyttämiseen psykoterapiatapaamisten yhteydessä. Ainoastaan hypnoosia koskevat käynnit ainoastaan tupakoinnin lopettamiseen liittyen (3 käyntiä, joista ensimmäinen haastattelukäynti ja 2 käyntiä sisältäen hypnoosityöskentelyn. Erillinen hinnoittelu)
Kelan kuntoutuspsykoterapia on yksilöterapiaa, mutta tapaan mielelläni myös asiakkaan läheisiä 1-2 tapaamisella.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Phobia/fear Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Personality disorders Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen ammatiltani sairaanhoitaja AMK ja olen työskennellyt aikuispsykiatrian eri yksilöissä 20 vuoden ajan. Työkokemukseni on monipuolista ja olen toiminut niin akuuttiyksiköissä kuin psykososiaalisessa kuntoutuksessa. Kokopäiväisenä psykoterapeuttina olen toiminut loppuvuodesta 2021 saakka.
Olen käynyt 3 päiväisen NADA Suomi/Finland ry:n korva-akupunktiokoulutuksen ja tarjoan 5 pisteen korva-akupunktiohoitoa terapiakäynnin yhteydessä. Akupunktio voi auttaa mm. univaikeuksissa, ahdistuksessa ja uupumusoireilussa.
Olen käynyt Hypnoosin perusteet 5 päiväisen koulutuksen kesällä 2023 ja olen hakeutumassa hypnoosin osalta vuoden mittaiseen jatkokoulutukseen.
Pyrin hyödyntämään kehollisuutta osana tapaamisia.

Client group

Tarjoan Kelan kuntoutuspsykoterapiaa 18-67-vuotiaille asiakkaille yksilöterapiana. Itsemaksaen psykoterapiaan pääsee joustavasti. Asiakas voi halutessaan kutsua vastaanotolle mukaan myös läheisensä.

Additional information

Vastaanottoni sijaitsee Imatralla, mutta etäyhteyden kautta mahdollisuus psykoterapiaan ympäri Suomea.

First session price

79.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Itsemaksavilta asiakkailta hinta 79e/45 min ja Kelan kuntoutuspsykoterapia asiakkailta 85e/45 min.

Kelan kuntoutuspsykoterapia mahdollista vain 18-67 vuotiaille asiakkaille.
Kelan kuntoutuspsykoterapiassa tilitän Kelan 57,60 euron korvauksen suoraan Kelalta, jolloin asiakkaalle jää omavastuuosuudeksi 27,40 euroa/ kerta.

Tutustumiskäynnin kesto 60min.