Mari Into

In education Psychiatric staff nurse, Cognitive
Salo, keskusta
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Käytän työssäni joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan kognitiivisia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja aikuisten kognitiivisessa yksilöpsykoterapiakoulutuksessa, valmistun 12/22. Teen myös työnohjausta. Etäterapiamahdollisuus.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Työtapani psykoterapiassa on asiakaslähtöinen. Pyrin luomaan lämpimän, sallivan, läpinäkyvän ja välittömän yhteystyösuhteen asiakkaan ja terapeutin välille. Työkokemusta psykiatrian eri paikoista yli 25 vuoden ajalta rivityöntekijänä ja lähiesimiehenä. Olen työskennellyt myös syrjäytymisuhan alla olevien nuorien parissa tukiasunnoilla ja kriisityöntekijänä kriisikeskuksessa. Vastaanottoni sijaitsee Salon keskustassa KKT-keskus Arvossa. Etäterapiamahdollisuus. Olen opiskellut myös työnohjausta ja johtamista (Jet).

About my therapy sessions

Tutustumiskäynnillä pyritään luomaan hyvä yhteistyösuhde ja kartoitetaan asiakkaan toiveet ja tarpeet terapialle. Kun asiakas on päättänyt aloittaa terapian, tehdään terapiasopimus, mihin kirjataan terapian tavoitteet, terapian oletettu kesto ja terapian hinta, sekä käytännönasiat. Tämän jälkeen terapiaistunnoilla käsitellään asiakkaan terapiaan tuomia teemoja tavoitteellisesti. Terapian etenemistä arvioidaan ja peilataan tavoitteisiin, joita voidaan muuttaa terapian edetessä. Terapiasuhteessa tulee esiin samat teemat, kuin asiakkaan ihmissuhteissa yleensäkin ja terapiassa pääsemme turvallisesti tutkimaan niitä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Maksu tilisiirtona tai MobilePay