Home Page / Find Your Therapist / Maippi Kiiski

Maippi Kiiski

In education Social worker, Integrative
Etäyhteydellä koko Suomi, Etäyhteydellä koko Suomi
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivis-integratiivinen suuntaus) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Minulle merkityksellistä on luoda asiakkaalle turvallinen ja luotettava vuorovaikutus- ja terapiasuhde.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen empaattinen, kuunteleva, läsnäoleva, käytännönläheinen ja aktiivinen terapeutti. Minulla on laaja-alainen työkokemus ja olen saanut olla asiakkaiden tukena monenlaisten psyykkistä hyvinvointia heikentävien asioiden parissa. Terapeuttina minulle merkityksellistä on tarjota asiakkaalleni turvallinen, luotettava ja yksilöä kunnioittava vuorovaikutus- ja terapiasuhde. Vahvuuteni ovat kohtaamisessa ja vaikeidenkin aiheiden parissa työskentely hienotunteisesti ja asiakasta kunnioittavasti.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Aluksi kartoitamme elämäntilanteesi ja omat tavoitteesi työskentelylle. Työskentelymme on aktiivista ja tavoitteellista. Tilanteestasi riippuen voimme käyttää erilaisia harjoitteita tapaamisella tai tapaamisten välillä, joskus keskustelutapaamiset ilman harjoitteita sopivat tilanteeseesi paremmin.

Työskentelyn kesto sovitaan yksilöllisesti toiveidesi mukaisesti. Käyntimäärät voivat vaihdella yhden kerran käynneistä, muutaman kerran tapaamisiin, tai esimerkiksi 15 kerran lyhytterapiaan, tarvittaessa myös pidemmät jaksot mahdollisia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Obsessive-compulsive disorder Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Opiskelen kognitiivis-integratiiviseksi aikuisten yksilöpsykoterapeutiksi. Taustakoulutukseltani olen laillistettu sosiaalityöntekijä (yhteiskuntatieteiden maisteri), kauppatieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. Olen kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi sekä ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi.

Minulla on pitkä ja laaja-alainen työhistoria. Olen työskennellyt hyvin monenlaisissa elämäntilanteissa olevien aikuisten (mm. mielenterveys- ja päihdekuntoutujat) sekä nuorten, lasten ja perheiden parissa, sekä tehnyt pariterapeuttisia keskusteluvastaanottoja. Olen toiminut myös esihenkilö-, kehittämis- ja koulutustehtävissä. Esihenkilötehtävät antavat asiakastyön lisäksi näkemystä mm. työssäjaksamisen kysymyksiin.

Client group

Otan vastaan ainoastaan täysi-ikäisiä asiakkaita.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.