Home Page / Find Your Therapist / Maikki Louhivaara

Maikki Louhivaara

Psychotherapist, Master of Arts (Education), Integrative
Tampere,
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti ja työnohjaaja. Olen tehnyt terapiatyötä yksilöiden (nuoret, aikuiset), parien ja perheiden kanssa yli kymmenen vuotta päätoimisesti. Psykoterapia on panostamista omaan tulevaisuuteen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Asiakastyössä minulle tuttuja teemoja ovat ahdistus, masennus, erilaiset kuormittavat elämäntilanteet, ihmissuhdeongelmat, kriisit, traumaattiset kokemukset, narsismin kohtaaminen, vaikeudet parisuhteessa, riidat, uskottomuus, eron uhka, ja vanhemmuuden kysymykset. Autan myös erilaisissa työssäjaksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Palvelen itsemaksavien asiakkaiden lisäksi myös mm. vakuutuksen kautta tulevia asiakkaita. Pari- ja perheterapiaan sekä vanhempainohjaukseen on mahdollista saada Kelan tuki. Mikäli toivot pääseväsi pitkäkestoiseen Kelan tukemaan yksilöpsykoterapiaan, varaathan ajan toiselta asiantuntijalta.

Huom! Minduun kautta tulevat yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun

About my therapy sessions

Pyrin luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa vaikeistakin asioista voi keskustella ja löytää uusia näkökulmia. Usein asiakas saa tarvitsemansa avun 1-20 käynnin terapiajaksolta. Sitoutumista ei tarvita. Tarjolla on myös etävastaanottomahdollisuus.

Erikoistumisalueitani ovat pari- ja perheterapia. Uskon että pariterapia on varsin tehokas terapiamuoto. Tapaaminen kestää puolitoista tuntia, jotta molempien puolisoiden näkemyksille on keskustelussa aikaa. Käytän myös fläppitaulua. Pariterapiasta on hyötyä pariskunnalle yhdessä ja kummallekin erikseen.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta ilmoitetaan Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa