Home Page / Find Your Therapist / Maiju Varilo

Maiju Varilo

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Cognitive behavior therapy (CBT)
Espoo, Niittykumpu
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Minulla on pitkä työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Työskentelyni perustana ovat kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian monipuoliset menetelmät. Vastaanottoni sijaitsee Espoossa ja tammikuusta alkaen myös Helsingissä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Pohjakoulutukseltani olen musiikin maisteri ja sosionomi AMK. Olen myötätuntoinen, kannustava ja asiakasta kunnioittava terapeutti. Minulle on tärkeää, että välillemme syntyy turvallinen ja luottamuksellinen vuorovaikutussuhde, jotta voit olla juuri sellainen kuin olet. Haluan antaa ajatuksillesi ja tunteillesi tilaa aktiivisesti kuunnellen mutta tarkastelemme elämääsi myös yhdessä keskustellen. Psykoterapeuttina olen erityisen kiinnostunut toivotusta muutoksesta elämässäsi terapiasuhteemme myötä. Työskentelyni perustana ovat kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian monipuoliset menetelmät, joita sovelletaan joustavasti sinun tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Myös musiikkia on mahdollista käyttää tapaamisten tukena.

About my therapy sessions

Terapiassa keskitymme pääasiallisesti nykyhetkeen, käymme läpi elämäntilannettasi ja viime aikojen tapahtumia. Usein on kuitenkin tärkeää käsitellä myös elämänhistoriaasi ja aikaisempien kokemuksiesi vaikutusta nykyhetkeen.
Terapian ensimmäisten tapaamisten tavoitteena on kartoittaa kokemiasi ongelmia ja elämäntilannettasi. Niiden perusteella määritellemme yhdessä tavoitteet ja teemme suunnitelman niiden toteuttamiseksi. Terapiasuhteen aikana tarkastelemalla ajatuksiasi, tunteitasi ja käyttäytymismallejasi omassa elämänpiirissäsi. Tavoitteena on lisätä itseymmärrystäsi ja löytää uusia näkökulmia elämääsi sekä omaksua uusia taitoja, joiden myötä voit elää haluamaasi omannäköistä hyvää elämää.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Ahdistuneisuushäiriöiden, myös pakko-oireiden ja pelkojen sekä riippuvuus-, syömishäiriöiden ja erilaisten masennustilojen hoidon lisäksi minulla on kokemusta ihmissuhdeongelmien, vanhemmuuden haasteiden ja vaikeiden elämäntilanteiden käsittelemisestä.

Client group

Tarjoan lyhyttä sekä pitkää terapiaa yli 15 vuotiaille nuorille, aikuisille ja pareille.

Additional information

Toimin tällä hetkellä Espoon Niittykummussa. Vuoden 2020 alusta vastaanottoni sijaitsee myös Tapiolassa sekä Helsingin Kampissa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details