Home Page / Find Your Therapist / Maiju Tokola

Maiju Tokola

Psychotherapist, Psychologist, Psychodynamic
Etäyhteydellä, koko Suomi
Helsinki, Helsinki
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen kiinnostunut kehon ja mielen yhteydestä, traumapsykoterapiasta ja tunnefokusoidusta lyhytpsykoterapiasta. Minulla on pitkä kokemus psykoterapiatyöstä. Otan asiakkaita vain yksittäisiin konsultaatioihin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Crisis and trauma
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (adults)

About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen aktiiivnen ja osallistuva, pyrin aina huomioimaan asiakkaan yksilöllisen tilanteen. Menetelmät valitsemme sen mukaan mikä sinulla sopii., käytän mielelläni myös luovia menetelmiä. Minulle on tärkeää, että tapaamisilla on avoin, luottamuksellinen, arvostava ja turvallinen ilmapiiri. Innostun herkästi uudesta, pidän haasteista ja haluan aina oppia työstäni lisää.

About my therapy sessions

Terapiatapaamisten sisältöä ohjaavat asiakkaan toiveet, tarpeet ja yhdessä asettamamme tavoitteet. Tapaamisilla tarkastelemme tuomiasi asioita, mahdollisia ongelmia ja haasteita. Menetelmät valikoituvat yksilöllisesti suuntautuen asiakkaan tilanteen mukaisesti. Keskeistä on auttaa asiakasta itse oivaltamaan ja ymmärtämään kokemusmaailmaansa ja tunteitaan.
Aktiivinen terapiaprosessi jatkuu myös tapaamisten välissä ja yksilöllisesti voimme sopia uusien oivallusten sekä ajatus- ja toimintamallien tukemiseksi harjoitteita tai tehtäviä tapaamisten välissä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
First session price

0.00

Regular session price

110.00

Pricing details