Home Page / Find Your Therapist / Maarit Renkola

Maarit Renkola

In education Psychologist, Cognitive
Vaasa, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kognitiivista psykoterapiaa opiskeleva psykologi. Psykologina olen työskennellyt niin lasten ja nuorten kuin aikuisten ja perheidenkin kanssa. mm. ahdistuksen, masennuksen, paniikin, uupumuksen ja elämänkriisien sekä oppimisvaikeuksien parissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Terapeuttina olen sinua ja yksilöllisyyttäsi arvostava, aktiivinen, mutta myös kuunteleva ja empaattinen. Pidän tärkeänä, että voimme yhdessä tarkastella ja tutkia kaikkia niitä ajatuksia ja tunteita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja merkityksellisiä sekä lähteä kanssasi yhdessä luomaan työskentelymme pohjaa ja tavoitteita yksilöllisesti juuri sinulle räätälöiden. Mahdollisuus yksittäisiin psykologin konsultaatiokäynteihin, lyhyeen tai pitkään koulutuspsykoterapiaan.

About my therapy sessions

Ensimmäinen tapaaminen käytetään tutustumiseen jotta asiakas saa mahdollisuuden arvioida yhteistyömme sujuvuutta ja pystyy paremmin päättämään olisinko hänelle sopiva terapeutti.

Vastaanotolle tullessa asiakkaalla on tyypillisesti elämänlaatua heikentäviä ja kärsimystä aiheuttavia ongelmallisia kokemuksia tai psyykkisiä oireita, joihin apua haetaan. Terapiaprosessin alussa keskitytäänkin ensin yhdessä hahmottelemaan ja jäsentämään tilannetta ja tunnistamaan niihin liittyviä haitallisia ajattelu- ja toimintamalleja sekä sisäistä negatiivista puhetta. Näitä pyritään muokkaamaan yhdessä käyttäen keskusteluja, erilaisia kysymyksiä ja näkökulmia. Käytettävistä menetelmistä sovitaan aina yhdessä (esim. keskustelun lisäksi mm. erilaisia toiminnallisia tekniikoita, altistamista tai mielikuvaharjoituksia, ymv).

Terapian kesto ja tavoitteet räätälöidään aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan kanssa yhteistyössä juuri hänen tilanteeseensa ja hänelle parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Yksittäisen psykologin konsultaation hinta Terveystalon hinnoittelun mukaisesti.
Koulutuspsykoterapian osalta hinnoittelu nähtävissä.