Home Page / Find Your Therapist / Maarit Pietiläinen

Maarit Pietiläinen

In education Nurse, Solution-oriented
Koko Suomi, Kertaterapia, Jyväskylä tai etävastaanotto
Koko Suomi, vain videovastaanotto
Jyväskylä, keskusta tai videovastaanotto,
English Finnish
Customer Groups
Children under 13y Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
I also work in English. Please contact for more information.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen sinua arvostava, kunnioittava, tilaa antava, myötätuntoinen ja kannustava. Olen ihmisenä helposti lähestyttävä, luonteeltani elämää paljon pohdiskeleva. Työskentelen aina asiakaslähtöisesti. Minulle on ratkaisukeskeisenä terapeuttina tärkeää, että sinä koet tulevasi kuulluksi. Uskon, että elämässä on mahdollista edetä toivottuun suuntaan, muutostoiveet on vain ensin nähtävä. Terapeuttina kuljen vierelläsi. Työskentelemme yhdessä kohti sitä suuntaa, minkä sinä tulet löytämään itsestäsi.

Ratkaisukeskeinen terapia soveltuu hyvin monenlaisiin elämän eri haasteisiin, oli sitten kyse arjen elämään tai elämäntilanteisiin liittyvistä asioista tai mielenterveyteen liittyvistä sairauksista ja niiden asettamista haasteista. Vastaanotollani on lämmin ja rento tunnelma, voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet.

Voit varata ajan koulutukseeni liittyvään terapiaan (55€/45min, 70€/60min, 105€/90min), kertaterapiaan tai lyhytterapiaan. Lisätietoa www.pietimaa.fi

About my therapy sessions

Käytän työssäni ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Työskentelyssä korostuu voimavarakeskeisyys ja näkökulmien vaihtaminen. Ratkaisukeskeisyydessä pääpaino on nykyisyyden ja tulevaisuuden käsittelyssä, mutta se ei poissulje menneisyyden käsittelyä, voimme halutessasi tarkastella myös menneisyyttäsi. Terapiassa teemme yhdessä töitä, jotta sinä saavutat ne muutostoiveet ja tavoitteet, joita elämässäsi haluat.

Tarjoan asiakkailleni kohtaamisia myös hypnoterapeuttisella työotteella asiakkaan niin toivoessa.

Käynnit ovat täysin luottamuksellisia. Tietoturvan varmistamiseksi ethän kirjaa terveystietojasi yhteydenottolomakkeeseen, vaan jätä yhteydenottopyyntö Minduun kautta tai tekstiviestillä: 040 17 525 17.

Lisätietoa minusta ja yhteystietoni löydät kotisivuiltani osoitteesta: https://www.pietimaa.fi tai
https://www.facebook.com/pietimaa

Issues often worked with
Psychotic disorders Personality disorders Anger management Difficulty sleeping Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders
My professional background and knowledge

Olen taustakoulutukseltani psyk. puolen sairaanhoitaja ja kulttuurituottaja. Psykoterapeuttikoulutuksen ohella teen parhaillaan lopputyötä mielenterveys- ja päihdehoitotyön kliininen asiantuntija -opinnoissani. Lisäksi olen sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (IASTI, noin 1,5-vuoden terapiakoulutus, 40 op).

Työkokemusta minulla on laaja-alaisesti psykiatrian kentältä eri puolilta erilaisten mielenterveyteen liittyvien haasteiden parista yli kymmenen vuoden ajalta. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidon psykiatrian eri osastoilla, tehnyt mielenterveyskuntoutujien perheiden parissa töitä ja nyt viime vuodet kuntoutujien parissa psykiatrisessa asumiskuntoutuksessa.

Olen perehtynyt erityisesti OCD:hen. Huolestuva Hermanni on yhdessä psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin kanssa ideoimani ilmainen sovellus, jolla voit auttaa lapsia pääsemään eroon mielikuvituksen aiheuttamista aiheettomista huolista: https://www.kidsskills.org/ocd/
https://www.kidsskills.org/ocd-eng/

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

Hinnat:

Koulutukseen liittyvä terapiatyö:
55€/45min
70€/60min
105€/90min
Tutustumiskäynti ylläolevin hinnoin.

Kertaterapia 100€/75min, 120€/90min

Parit/perheet, yhteydenotolla, kysy hinta.

Lyhytterapia (yhteydenotolla):
75€/45min
90€/60min
115€/90min

Vastaanotto Jyväskylässä tai etävideoyhteydellä missä tahansa. Helsingissä olen tavattavissa parina päivänä noin joka toinen kuukausi, kunhan koronatilanne helpottaa. Ilmoitathan aikaa varatessa, oletko tulossa Jkl:n vai etävastaanotolle. Huomioi, että osa kalenterin ajoista on vain etävastaanotolla.

Otan uusia asiakkaita vastaan myös yhteydenoton kautta.

Otan asiakkaita vastaan myös Terapiatalo Nosteella Jyväskylässä tai etäyhteydellä. Nosteen aikojen hinnat ja laskutuskäytänteet löydät Nosteen sivuilta.

I also work in English.