Home Page / Find Your Therapist / Maarit Krug

Maarit Krug

Psychotherapist, Master of Arts, Solution-oriented
Turku, Keskusta
German Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Lyhytterapiaa, kriisi-/tukiaikoja koronakriisin aikana. HUOM! Ei mahdollisuutta pitkiin terapioihin. Olen omaa vastaanottoa pitävä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Myös EMDR-koulutus. Olen psykofyysisen psykoterapian syventävissä opinnoissa 5/2021 asti. (päiv 18.5.20)
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Other
Provided KELA Services

Kela intensive medical rehabilitation (adults) Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Yksittäisiä kriisi-/tukiaikoja vain etänä koronakriisin aikana. HUOM!!Ei mahdollisuutta pitkiin Kelan tai OPO-terapioihin. (15.5.2020) Tarjoan ratkaisukeskeistä psykoterapiaa, neuvontaa ja työnohjausta. Työni arvoperustana ovat ammatillisuus, luottamus sekä yksilön ja erityisesti yksilöllisyyden kunnioittaminen. Minulla on vuosien kokemus psyykkisten ongelmien hoidossa. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä yhdessä pohtien voimme löytää juuri Sinulle/Teille sopiva ratkaisu. (Kriisin käsittely, lyhytterapia, pitkä terapia, neuvonta, opastaminen kunnalliselle puolelle tai ihan vaan elämän tärkeistä asioista puhuminen). Syventävän psykofyysisen psykoterapian koulutuksessa (10/18 - 5/2021); EMDR valm 4/2020.

About my therapy sessions

Istunnoillani keskustellaan, esitetään kysymyksiä, etsitään erilaisia keinoja, joilla tavoitteet voidaan saavuttaa, tutkitaan elämänkaarta ja ihmissuhteita, tutkitaan tunteiden tunnistamista, käsittelyä ja hallintaa, pohditaan omaa minää, itsetuntemusta ja identiteettiä. Minun tehtäväni on auttaa sinua oivaltaman asioita itsessäsi ja tukea sinua kohti mahdollista muutosta. Itsemyötätunto ja stressinhallinta ovat usein yksi vastaanottoni keskustelun teemoista. Usein pohditaan ns. epämiellyttäviä tunteita ja niiden käsittelyä (häpeä, syyllisyys, viha, katkeruus, pelko) ja hallintaa. Vastaanotollani voidaan puhua vaikka mistä, luottamuksellisesti ja avoimesti.

Jokainen istunto on omanlainen. Keskustelu on tärkein työväline. Joskus tarkastelemme sinua valokuva-albumisi kautta, toisinaan rauhoitutaan musiikin avulla. Koitan löytää kanssasi juuri sinulle sopivan tavan päästä tilaan, jossa voit tutkia itseäsi.

Issues often worked with
Personal growth and development Psychotic disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Terapeutin ammatillinen kokemus ja koulutustausta ohjaavat terapeutin omaa ajatusmaailmaa sekä työskentelymalleja. Minulla on vuosien kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidossa ja olen ollut onnekas saadessani olla työssä tutkivassa ja kehityksellisessä työyhteisössä. Ulkomailla asuminen ja eläminen on tuonut suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä eri kulttuureihin.

Koulutukseni: Master of Science (psykogerontolgia), FM , mielisairaanhoitaja, erillisiä psykiatrian ja psykologian opintoja. Valmistuin työnohjaajaksi syksyllä -16. (STOry). EMDR I ja II -tasot suoritettu. 4/2020

Client group

Asiakaskuntani koostuu aivan tavallisista ihmisitä, joilla on jokin mielenterveyden ongelma tai elämänkriisi.

Additional information

Toimin myös Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ostopalvelupsykoterapeuttina kuin myös Kelan kuntoutuspsykoterapian psykoterpian palveluntuottajana.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Arviointikäynti 85€/45 min.