Home Page / Find Your Therapist / Maarit Koskinen

Maarit Koskinen

In education Bachelor of Social Services, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Kouvola, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen pohjakoulutukseltani sosionomi ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja minulla on 12 vuoden työkokemus lastensuojelussa, mielenterveys- ja päihdetyössä. Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian koulutuksessa (2020-2023). Tarjoan koulutuspsykoterapiaa tarpeittesi mukaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen aktiivinen, mutta tilaa antava. Johtavana arvonani on asiakkaan kunnioittaminen, jossa yksilön tarpeet huomioidaan. Vastaanotollani asiakas voi puhua asioistaan luottamuksellisesti ja avoimesti. Voit tulla keskustelemaan mistä tahansa asiasta. Tarkastelemme yhdessä tunteitasi, ajatuksiasi ja toimintaasi, sekä tarvittaessa menneitä kokemuksiasi. Minulle on tärkeää luoda turvallinen, hyväksyvä ja luottamuksellinen ilmapiiri tapaamisissa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työssäni käytän kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvia, tieteellisesti toimiviksi todennettuja menetelmiä. Menetelmät valitaan aina yksilöllisesti riippuen psykiatrisesta häiriöstä tai muusta haasteestasi. Valitsen käyttämäni menetelmät jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti, asiakasta kunnioittaen ja hänen kanssaan keskustellen. Käytän työssäni muun muassa hyväksymis-ja omistautumisterapian menetelmiä sekä hyödynnän tarvittaessa altistusharjoituksia (in vivo ja mielikuva). Altistusharjoituksien avulla voi kohdata esimerkiksi haastavan menneisyyden kokemuksen ja sen herättämät tunteet. Altistusharjoituksia voidaan toteuttaa myös vastaanoton ulkopuolella tarvittaessa.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Multiculturalism / immigrants Child welfare
My professional background and knowledge

Minulla on yli 12 vuoden työkokemus lastensuojelusta. 12 vuotisen urani aikana lastensuojelussa, päihde- ja mielenterveysongelmien parissa on tuonut kokemusta erilaisista psyykkisistä häiriöistä. Nuorten kanssa työskentelyn lisäksi minulla on perheiden ja parien kanssa työskentelystä vuosien kokemus. Tuona aikana työskentely on ollut vaihtelevaa, sisältäen mm. kriisityötä ja vanhempainohjausta. Päihteet ja riippuvuudet näytelleet iso osaa tuona aikana, sisältäen kaikkea alkoholista suonensisäisiin päihteisiin. Tämä maailma tuonut mukanaan seuraukset ja lieveilmiöt, jonka vuoksi kokemusta kertynyt myös rikollisuudesta, hyväksikäytöstä ja väkivallasta.

Client group

Haasteelliset elämänvaiheet, addiktiot, motivaatio- ongelmat, urheilijan uran eri vaiheet, Itsetunto ongelmat, kehonkuvan häiriöt, läheisriippuvuus, työ- ja opiskeluelämän haasteet sekä ihmissuhde ja perhe ongelmat/kriisit.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.