Home Page / Find Your Therapist / Linda Lahtonen

Linda Lahtonen

In education Nurse, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Laitila,
Turku, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Couples Families Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Kanssani pääset tutustumismatkalle itseesi. Löydämme käyttöösi resurssit, joita olet ehkä joutunut syystä tai toisesta piilottamaan, tai joita et ole vielä oppinut valjastamaan käyttöösi. Teen työtä luovasti, voin lähteä kanssasi myös luontoon tai vaikka tallille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen ja osallistava. Arvostan ja kunnioitan toiveitasi ja pyrin luomaan välillemme avoimen ja luottamuksellisen yhteyden heti ensitapaamisesta alkaen. Ihmisenä olen aito ja helposti lähestyttävä. Haastan sinut matkalle, jolla saat aikaan muutokset, joita olet elämääsi toivonut. Eteneminen tapahtuu kuitenkin omaan tahtiisi, pienin askelin ja lempeästi. Elämänkriisit kohtaan rinnallasi lämmöllä ja empaattisesti.

About my therapy sessions

Työotteeni on voimavarakeskeinen ja luova Käytän erilaisia terapeuttisia menetelmiä, joista keskustelemme yhdessä. Sinä olet työni keskiössä. Pyrin aitoon dialogisuuteen ja kohtaamiseen. Haluan, että tunnet olosi viihtyisäksi ja turvalliseksi ja teen kaikkeni, että niin myös tapahtuu. Saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Keskustelut on mahdollista järjestää myös luonnossa tai muualla, sinua voimauttavassa ja motivoivassa ympäristössä.

Issues often worked with
Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Olen työskennellyt urani aikana hyvin erilaisten ihmisryhmien kanssa. Minulla on kokemusta sekä lasten, että aikuisten kanssa toimimisesta. Erityisryhmät ja neuropsykiatria ovat minulle tuttuja juttuja. Olen kiinnostunut laajasti erilaisista ihmisyyden ilmiöistä ja kouluttaudun aktiivisesti ymmärtääkseni niitä paremmin. Uskon, että ihminen ei ole koskaan valmis.

Olen työskennellyt vuosia sijaishuollossa erilaisten lasten, nuorten ja perheiden parissa. Erityisesti lasten kasvuun ja kehitykseen liittyvät huolet ovat ominta osaamisalaani.

Client group

Työskentelen mielelläni kaikenikäisten ihmisten kanssa. Arvostan asiakkaassa muutoshalukkuutta ja motivaatiota oman elämän haasteiden selvittämiseen.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details