Liisa Falk

Educating psychotherapist, Psychiatrist, Psychoanalytic
Helsinki, Etu-Töölö
English Finnish
Customer Groups
Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti, psykoterapeuttikouluttaja (Lääkäriliiton psykoterapian ja psykoterapian kouluttajan erityispätevyys), psykoanalyytikko (IPA). Toistaiseksi etävastaanotto. Ei uusia pitkäaikaisia Kelan kuntoutuspsykoterapia-potilaita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva, lämmin. Räätälöin hoidon aina potilaan mukaan. Minulla käy asiakkaita joko harvajaksoisesti, kerran tai kaksi kertaa viikossa (KELAn yksilökuntoutuspsykoterapiat) tai 4 kertaa viikossa (psykoanalyysipotilaaat). Hoidan myös kriisissä olevia potilaita. Minulla on sekä yksittäisiä konsultaatioita, että lyhytterapiaa ja harvajaksoisia käyntejä.

About my therapy sessions

Ensin käydään läpi tulosyy ja pyrin kartoittamaan mistä potilaalla on kysymys. Mihin hän tarvitsee apua. Kun tämä selviää, teen hoitoehdotuksen. Potilas voi
kuitenkin itse valita miten usein esim taloudellisista syistä heillä on mahdollisuus käydä. Yleensä tunneilla potilas kertoo häntä vaivaavista asioista ja minä kuuntelen,. Otan myös aktiivisesti osaa keskusteluun tarvittaessa. En anna kuitenkaan suoria ratkaisuja potilaan ongelmiin vaan autan häntä löytämään ne itse ja oppimaan tuntemaan itsensä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Valmistuin lääkäriksi vuonna 1979. Sen jälkeen toimin Kirkkonummella tk-lääkärinä 8 vuoden ajan kunnes lähdin erikoistumaan psykiatriaan ja myöhemmin terapeutti- ja analyytikkokoulutuksiin.

Client group

Asiakkaani ovat 21-70 vuotiaita mukavia ihmisiä, joista monet olen tuntenut jo pitkään. Opiskelijoita, korkeasti koulutettuja ihmisiä, työssä käyviä, hyvässä asemassa olevia, psykoterapian tai psykiatrian ammattilaisia. Jotkut käyvät vain lyhyen ajan ja jatkavat psyykkistä työtä sen jälkeen itse. Toiset käyvät harvajaksoisesti, toiset useammin. ,lyhyemmän tai pidemmän ajan.

Additional information

Toistaiseksi koronatilanteen vuoksi etävastaanotto

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Hinnoittelen myös asiakkaan taloudellisten mahdollisuuksien mukaan.