Home Page / Find Your Therapist / Leena Sipilä

Leena Sipilä

Educating psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Group psychotherapy
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term
Availability
Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyössä, sekä julkisella, että yksityisellä puolella. Edustan psykodynaamista psykoterapiasuuntausta. Psykoterapiaryhmiä olen ohjannut parikymmentä vuotta. Olen ryhmäpsykoterapeutti .
Psychotherapeutic Orientation
  • Group psychotherapy
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen terapeuttina myötätuntoinen, asiakasta arvostava ja aktiivinen vuorovaikutuksessa. Olen joustava ja huumorintajuinen.minusta on tärkeää, että asiakas oppii paremmin tuntemaan itseään ja historiaansa, sekä hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja rohkaistuu myös muuttamaan elämäänsä niiltä osin kuin pystyy. Tavoitteena on parempi oman elämän hallinta ja isetunto ja itsetuntemus.

About my therapy sessions

Psykoterapiaryhmässä keskutelu on vapaata. Ryhmäläinen voi puhua asiasta, joka hänellä on mielessä ja muut ottavat keskusteluun osaa oman halukkuutensa mukaan. Ryhmässä voi kokeilla itselleen uutta roolia, mikä poikkeaa omasta roolista arjessa. Ryhmäläinen päättää itse, mistä haluaa puhua.
Ryhmässä saa halutessaan palautetta omasta tavastaan olla vuorovaikutuksessa ja tietysti ryhmässä saa tukea itselleen. Ryhmässä jaetaan kokemuksia ja tuntemukisa, sekä pohditaan tunne-elämän solmuja. Ryhmästä pyritään luomaan turvallinen paikka kertoa omista tuntemuksita ja ongelmista. Useille aiemmille ryhmäläisille ryhmäkokemus on ollut hyvä ja merkittävä.

Issues often worked with
Changing lifestyle Personal growth and development Personality disorders Challenging life situation Processing my past Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani psykiatrinen erikoissairaanhoitaja. Olen työskennellyt lastenpsykiatriassa, akuuttiosatolla ja poliklinikalla kuntapuolella.
Nykyään toimin omalla yksityisvastaanotollani. Minulla on yksilö ja ryhmäpsykoterapiapätevyys.

Client group

Etsin psykoterapiaryhmään uusia jäseniä. Ryhmä sopii lähes kaikkiin ongelmiin ja vaivoihin, joihin yksilöterapiakin sopii. Monet ongelmat ovat syntyneet vuorovaikutuksessa ja vuorovaikutuksessa ne voivat korjaantuakin. Ryhmä on oivallinen vuorovaikutuksensa monipuolisuuden vuoksi. Keskustelu ryhmässä on vapaata ja ehdottoman luottamuksellista. Ryhmäläiset eivät tapaa toisiaan ryhmän ulkopuolella. Terapeutti vastaa ryhmän turvallisuudesta.
Ryhmä sopii myös yksilöterapian jälkeen. Haastattelen kaikki ryhmään pyrkivät henkilöt.

Additional information

Psykoterapiaryhmään etsitään uusia ryhmäläisiä.

First session price

30.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Mikäli kelakorvaus on voimassa, on omavastuu 10€/ryhmä. Itsemaksavilla 25€/ryhmä