Home Page / Find Your Therapist / Leena Heinonen

Leena Heinonen

Psychotherapist, Master of Theology, Couple therapy
Helsinki, Etu-Töölö
Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen erityistason pari-ja perhepsykoterapeutti(Kela-pätevyys). Teen myös yksilöiden kanssa terapeuttisia prosesseja. (en Kelan kuntoutusterapiaa). Viitekehykseni on psykodynaaminen ja työskentelyotteeni integratiivinen. Tarjoan terapiaa myös videoyhteyden kautta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen, mutta aktiivinen. Haluan tarjota asiakkaalle turvallisen tilan tutkia oman elämän ja mielen kysymyksiä. Terapiaprosessissa haluan kunnioittaa asiakkaan omaa yksilöllistä rytmiä. Pitkä työkokemukseni ihmissuhdetyössä on antanut välineitä kohdata monenlaisia kipeitä inhimilliseen elämään liittyviä kriisejä ja kysymyksiä. Olen työskennellyt yli 10 vuotta kirkon perheneuvojana parien ja yksilöiden kanssa. Työurallani olen toiminut myös sairaalapappina. Asiakkaan niin toivoessa terapiassa voidaan käsitellä myös hengellisiä ja eksistentiaalisia kysymyksiä.

About my therapy sessions

Terapiaprosessi käynnistyy asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta kartoittamalla niitä asioita, joihin asiakas toivoo lisää ymmärrystä. Keskeistä on asiakkaan menneen, nykyisen ja tulevaisuuteen liittyvien kysymysten tutkiminen. Terapeuttina tehtäväni on asiakkaan sisäisten voimavarojen vahvistaminen, jotta hän voi tavoitella tyydyttävää - riittävän hyvää- elämää.

Issues often worked with
Challenges in parenting To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anxiety towards social situations Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details

yksilökäynnit 80€
pariterapiakäynnit 130-150€