Home Page / Find Your Therapist / Leena Heinonen

Leena Heinonen

Psychotherapist, Master of Theology, Couple therapy
Helsinki ja Espoo, Etu-Töölö ja Tapiola
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen erityistason pari-ja perhepsykoterapeutti(niihin Kela-pätevyys). Teen myös yksilöterapiaa omalla kustannuksella käyvien kanssa. Viitekehykseni on psykodynaaminen ja työskentelyotteeni integratiivinen. Tarjoan terapiaa myös videoyhteyden kautta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen, mutta aktiivinen. Haluan tarjota asiakkaalle turvallisen tilan tutkia oman elämän ja mielen kysymyksiä. Terapiaprosessissa haluan kunnioittaa asiakkaan omaa yksilöllistä rytmiä. Pitkä työkokemukseni ihmissuhdetyössä on antanut välineitä kohdata monenlaisia kipeitä inhimilliseen elämään liittyviä kriisejä ja kysymyksiä. Olen työskennellyt 13 vuotta kirkon perheneuvojana parien ja yksilöiden kanssa. Työurallani olen toiminut myös sairaalapappina. Asiakkaan niin toivoessa terapiassa voidaan käsitellä myös hengellisiä ja eksistentiaalisia kysymyksiä.

About my therapy sessions

Terapiaprosessi käynnistyy asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta kartoittamalla niitä asioita, joihin asiakas toivoo lisää ymmärrystä ja etsii muutosta. Keskeistä on asiakkaan menneen, nykyisen ja tulevaisuuteen liittyvien kysymysten tutkiminen. Terapeuttina tehtäväni on asiakkaan sisäisten voimavarojen vahvistaminen, jotta hän voi tavoitella tyydyttävää - riittävän hyvää- elämää.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Anxiety towards social situations Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenges in parenting
First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details

yksilökäynnit 80€
pariterapiakäynnit 120-130