Home Page / Find Your Therapist / Leea Halmetoja

Leea Halmetoja

Psychotherapist, Psychologist, Solution-oriented
Helsinki, Pikku-Huopalahti
Helsinki, Kaisaniemi
Finnish English German
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Solution focused brief therapy offered in Helsinki by a psychologist and psychotherapist. The goal of solution focused therapy is to support clients in identifying and attending to their own internal competencies, skills and resources and to define their desired goals in their current life situation. Kela rights for clients age 16 years to adult. Languages: English, German and Finnish. Fee: 90 euros per 45 min, in addition a 5,50 euro billing fee is charged per month.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työskentelytapani on asiakaskeskeinen, tulevaisuussuuntautunut ja voimavarapohjainen. Terapiassa ja tukikäynneillä lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Myönteisen muutoksen saavuttamista tuetaan mm. tuomalla esiin ja hyödyntämällä jo olemassa olevia vahvuuksia ja osaamista. Minulla on kokemusta myös työskentelystä perheiden kanssa ja vanhemmuuden tuesta. Huomaathan, että käynnit laskutetaan kerran kuukaudessa ja että laskuun lisätään 5,50 euron laskutuslisä.

About my therapy sessions

Ratkaisukeskeinen terapia tarjoaa myönteisen tavan kohdata erilaisia inhimillisen elämän haasteita ja pulmatilanteita. Se pyrkii innostamaan ja auttaa kehittämään ongelmiin luovia ratkaisuja korostamalla toiveikkuutta, voimavaroja, edistystä ja yhteistyötä. Tämä lähestymistapa sopii moniin elämäntilanteisiin ja ongelmien ratkaisuun. Terapia etenee asiakasta kunnioittavalla tavalla ja se tarjoaa mahdollisuuden myös lyhytterapeuttisiin interventioihin 5-20 tapaamisen kautta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Feeling bad
First session price

110.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Huomaathan, että lasku lähetetään kerran kuussa ja siihen lisätään 5,50 euron laskutuslisä. Kelan myöntämien terapioiden osuus voidaan asiakkaan toivomuksesta laskuttaa suoraan Kelalta, tästä peritään 15,50 euron laskutuslisä. Laskuttajana toimii Komppi