Home Page / Find Your Therapist / Lauri Varonen

Lauri Varonen

Educating psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Vantaa, Tikkurila
Vantaa, Tikkurila
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Erityismielenkiintoni ovat masennuksessa, ahdistuksessa, pakko-oireisissa häiriöissä, kriisitilanteissa, kaltoinkohteluissa, lastensuojeluongelmissa, koulupulmissa, seksuaalisissa identiteettikysymyksissä sekä seksuaalisissa ja fyysisissä väkivaltakokemuksissa. Samalla tykkään työskennellä myös parien, työyhteisöjen ja vanhempainohjauksen parissa.

Teen psykoterapiaa, työnohjausta, koulutusta, Ben Furmanin kehittämää muksuoppia ja aloitan skypeterapian tekemistä. Tykkään myös antaa kotitehtäviä asiakkailleni. Työssäni arvostan sitä, että asiakkaat opettavat minulle päivittäin uusiä näkökulmia työhöni.

About my therapy sessions

Istuinnoilla keskustellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen ajankohtaisista muutoksista, edistymisistä ja samalla laajemmin koko asiakkaan elämästä ratkaisuhakuisesti. Asiakkaan elämäntilanteesta, taustasta ja diagnoosista riippuen voidaan tehdä harjoituksia tai tarjota erilaisia kotitehtäviä. Yleensä tapaamiseni kestävät 45-60 minuuttia. Tapaamisiin ovat tervetulleita myös vanhemmat tai puolisot, mikäli asiakas niin haluaa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Obsessive-compulsive disorders Child welfare Bipolar disorder Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt HYKS:sssä aikuis-, lasten- ja nuorisopsykiatrissa 7 vuotta ja 13 vuotta on vierähtänyt psykiatrisesti -orientoituneissa lastensuojelulaitoksissa. Esimiestyöstä minulla on kokemusta 12 vuotta. Psykoterapiaa olen tehnyt noin 12 vuotta ja työnohjausta 10 vuotta.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa ja nuorten (13-18v) kanssa myös. Lastenkotini esimiestyön takia myös lapsiasiakkaat ovat tervetulleita.

First session price

98.00

Regular session price

98.00

Pricing details