Home Page / Find Your Therapist / Laura Viljanen

Laura Viljanen

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Koko suomi,
Helsinki, Hakaniemi
Finnish
Customer Groups
Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Monipuolinen työkokemus lasten, nuorten ja aikuisten parista. Stressi, mielialaoireet, nepsy-oireet, kriisit, oppimisvaikeudet. Olen psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa. Otan vastaan kaikenikäisiä asiakkaita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Crisis and traumas EMDR

About me as a therapist

Minulla on vahva ammattitaito sekä lasten, nuorten, perheiden että aikuisten parissa työskentelyyn. Vastaanotoilla suuntaan työskentelyä asiakkaan tarpeita kuunnellen voimavarojen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin löytämiseen. Olen kognitiivisen-käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa, valmistun 2023. Käytän työssäni käyttäytymisterapeuttista lähestymistapaa sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) menetelmiä. Työotteeni on aktiivinen, ja tapaamisilla tehdään usein tietoisuustaitoja ja rentouttavia harjoituksia työskentelyn tukena. Olen perehtynyt myös akuuttien kriisitilanteiden hoitoon ja traumaattisten kokemusten työstämiseen. Minulla on laaja ja monipuolinen työkokemus oppilaitos- ja koulusektorilla toimimisesta erilaisissa psykologin tehtävissä sekä erityisasiantuntemusta opiskeluhuollon kysymyksiin.

About my therapy sessions

Tapaamiset toteutuvat psykologin vastaanottona. Vastaanotolleni voit tulla kertaluontoisesti pohtimaan omaan tilannettasi tai työstämään hyvinvointiisi liittyvää teemaa pidemmän jakson ajan. Ensimmäinen tapaaminen suuntautuu yleensä tilanteen kartoittamiseen, ja työskentelyn tavoitteiden näkyväksi tekemiseen. Jatkotapaamisilla näitä teemoja voidaan työstää erilaisin keinoin. Psykologin vastaanotolle tullessasi sinun ei tarvitse tietää aiotko jatkaa tapaamisia vaan tuen määrää ja oikea-aikaisuutta voidaan yhdessä pohtia.

Pidän vastaanottoa KKT-keskus Arvossa (Hakaniemi, Helsinki), minne pääset jouhevasti julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla (kysy tarkemmin). Lisäksi toteutan vastaanottoja etänä videoyhteydellä koko Suomen alueelle.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Terapeuttisen keskustelutyön lisäksi toteutan myös psykologin tutkimuksia, psykologista valmennusta ja ryhmämuotoista hoitoa. Minulla on runsaasti kokemusta mm. oppimisvaikeuksien ja nepsy-piirteiden tutkimisesta ja arvioinnista. Kriisi- ja traumatyöhön liittyen EMDR pätevyys.

First session price

0.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Ensimmäiselle käynnille suositeltavaa varata 60min aika.