Home Page / Find Your Therapist / Laura Sinisalo

Laura Sinisalo

In education Psychologist, Cognitive
Espoo, Pohjois-Tapiola
English Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Are you looking for a warmhearted professional with an extensive experience in treating common mental health issues? I would like to help you, whether you're suffering from crisis, stress, anxiety, depression or OCD. I offer single counselling, sessions, short therapy and longer therapy. I'm a psychologist and currently in cognitive psychotherapy training. I put a lot effort in creating a good alliance and use different methods depending on your preferences.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Psykologina ja terapeuttina olen aktiivisesti keskusteleva ja satsaan hyvän yhteistyösuhteen luomiseen. Suhtaudun avoimesti ja ennakkoluulottomasti erilaisiin ihmisenä olemisen haasteisiin. Työskentelytapani on käytännönläheinen ja minulle on tärkeää, että terapiassa syntyneet oivallukset näkyvät toivottuina muutoksina asiakkaideni arjessa ja hyvinvoinnissa. Samalla pidän arvokkaana sitä, että terapiassa tavoitetaan syvempiä tasoja ja menneisyyden vaikutus nykyhetkeen tulee ymmärretyksi.

About my therapy sessions

Olen kognitiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa, mutta istunnoillani yhdistelen eri menetelmiä ja harjoituksia asiakkaideni toiveita kunnioittaen. Olen erityisen kiinnostunut tunnekeskeisestä psykoterapiasta ja skeemapsykoterapiasta. Ajattelen, että joskus on tärkeää keskittyä työstämään ongelmien taustalla olevia ajatuksia ja käyttäytymistä, joskus taas pysähtyä vaikean tunnekokemuksen äärelle ja tutkia sitä rauhassa. Pakko-oireisiin tarjoan tehokasta kognitiivisen käyttäytymisterapian mukaista hoitoa.

Issues often worked with
Psychotic disorders Sexual abuse Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Psychotic disorders
My professional background and knowledge

Olen taustaltani psykologi ja kognitiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Minulla on pitkä kokemus psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa, jossa työni on painottunut lyhytterapioiden tekemiseen. Olen työskennellyt erityisesti psykoosiin sairastuneiden ihmisten kanssa eri toimintayksiköissä ja viimeiset vuodet pääasiallinen työni on ollut kehittää psykoosien kognitiiviseen psykoterapiaan perustuvia lyhytterapioita.

Additional information

Pidän vastaanottoani Shortumin viihtyisissä tiloissa Pohjois-Tapiolassa (lähin metroasema Aalto-yliopisto), mutta työskentelen luontevasti myös etänä, suojatun yhteyden välityksellä.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details