Home Page / Find Your Therapist / Laura Määttä

Laura Määttä

In education Psychologist, Integrative
Oulu, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen ammatiltani psykologi ja integratiivinen yksilöpsykoterapeutti. Integratiivisessa lähestymistavassa tärkeää on asiakkaan ja terapeutin välinen kasvuun tukeva suhde, yksilöllisyys ja yhteinen neuvottelu siitä, mitkä työskentelymenetelmät toimivat.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Psykologina olen työskennellyt monipuolisesti ja moniammatillisessa yhteistyössä lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden parissa. Nosteella otan vastaan aikuisasiakkaita keskustelukäynneille. Voit varata minulle keskusteluajan ja mietitään tilannettasi ensin yhdessä. Tutustumiskäynti ottaa yleensä aikaa, joten suosittelen varaamaan tätä varten noin tunnin mittaisen ensitapaamisen. Tämän jälkeen on mahdollista varata esimerkiksi 1-5 käyntiaikaa tilanteesi kartoittamista varten.

Tarjoan sekä lyhempi- että pidempiaikaista integratiivista aikuisille tarkoitettua yksilöpsykoterapiaa. Lähestymistapani on empaattinen ja keskusteleva. Voit varata minulle tutustumiskäynnin, niin kerron mielelläni lisää. Kuten psykologikäynneillä, suosittelen varaamaan tunnin ajan ensimmäistä tapaamista varten.

Saan säännöllistä työnohjausta.

About my therapy sessions

Merkitsevimpinä asioina psykoterapiassa ja sen vaikuttavuudessa näen itseymmärryksen ja toimintakyvyn lisääntymisen keskustelujen, luottamuksellisen psykoterapiasuhteen sekä haastavien asioiden ja tilanteiden kohtaamisen kautta. Käytän työskentelyssäni välillä erilaisia harjoituksia. Näitä voimme kokeilla käynneillä yhteisestä sopimuksesta.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Työskentelen integratiivisena yksilöpsykoterapeuttina ja psykologina Terapiatalo Nosteella ja otan vastaan aikuisasiakkaita 18-vuodesta ylöspäin. Teen sekä lyhyt- että pidempiaikaista yksilöpsykoterapiaa. Psykologina olen työskennellyt monipuolisesti lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Aiemmalla koulutuksellani (KM) olen tehnyt järjestötyötä MLL:ssä auttavissa puhelinpalveluissa. Olen koulutukseltani myös Theraplay-terapeutti. Theraplay on leikkisä ja lyhyt lapsille tarkoitettu vuorovaikutusterapia, joka pyrkii vahvistamaan hoitajan ja lapsen välistä kiintymyssuhdetta. Hyödynnän tietoutta tästä koulutuksestani työssäni aikuisten kanssa siten, että perustan työskentelyäni positiiviseen kohtaamiseen, joka on Theraplay-terapiassa erittäin tärkeää. Kysy mahdollisuutta Theraplay-terapiaan olemalla minuun suoraan yhteydessä sähköpostilla:
laura.maatta@terapiatalonoste.fi

Client group

Otan Nosteella vastaan aikuisasiakkaita 18-vuodesta ylöspäin.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details