Home Page / Find Your Therapist / Laura Andersson

Laura Andersson

In education Psychologist, Solution-oriented
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen laillistettu psykologi (PsM) ja psykoterapeuttiopiskelija (ratkaisukeskeinen). Tarjoan psykologin keskusteluapua ja psykoterapiaopiskelijan vastaanottoja Turussa ja etäyhteydellä. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni kaikenlaisten huolten kanssa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen ja tilaa antava. Turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen on minulle tärkeää. Kunnioitan omia toiveitasi ja autan sinua löytämään ja tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja voimavarojasi. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Työskentelen asiakaslähtöisesti ja uskon siihen, että asiakkaani ovat itse oman elämänsä parhaita asiantuntijoita. Terapeuttina tehtäväni on tukea sinua pieni askel kerrallaan kohti valitsemiasi tavoitteita.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Ratkaisukeskeisessä terapiassa pääpaino on nykyisyydessä ja tulevaisuudessa menneisyyden sijaan. Annan tilaa ja aikaa pohdinnoillesi, mutta pyrin myös siihen, että löydät uusia toimintatapoja ja vaihtoehtoisia näkemyksiä tilanteeseesi.

Terapiassa kartoitetaan asiakkaan omia muutostoiveita ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi. Tutkimme vahvuuksiasi, voimavarojasi ja aikaisempia onnistumisiasi. Toiveidesi mukaan terapiassa voidaan hyödyntää joustavasti myös muiden terapiasuuntausten menetelmiä ja harjoituksia.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt useita vuosia psykologina lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden parissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Minulla on osaamista ja lisäkoulutuksia myös liikunta-ja urheilupsykologista teemoista, kriisityöstä ja luonto-ja eläinavusteisista menetelmistä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni kaikenlaisten huolten kanssa!

Client group

Työskentelen kaiken ikäisten kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.