Home Page / Find Your Therapist / Laura Andersson

Laura Andersson

In education Psychologist, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen laillistettu psykologi (PsM) ja psykoterapeuttiopiskelija (ratkaisukeskeinen). Tarjoan psykologin keskusteluapua ja psykoterapiaopiskelijan vastaanottoja Turussa ja etäyhteydellä. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni kaikenlaisten huolten kanssa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen ja tilaa antava. Turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen on minulle tärkeää. Kunnioitan omia toiveitasi ja autan sinua löytämään ja tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja voimavarojasi. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Työskentelen asiakaslähtöisesti ja uskon siihen, että asiakkaani ovat itse oman elämänsä parhaita asiantuntijoita. Terapeuttina tehtäväni on tukea sinua pieni askel kerrallaan kohti valitsemiasi tavoitteita.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Ratkaisukeskeisessä terapiassa pääpaino on nykyisyydessä ja tulevaisuudessa menneisyyden sijaan. Annan tilaa ja aikaa pohdinnoillesi, mutta pyrin myös siihen, että löydät uusia toimintatapoja ja vaihtoehtoisia näkemyksiä tilanteeseesi.

Terapiassa kartoitetaan asiakkaan omia muutostoiveita ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi. Tutkimme vahvuuksiasi, voimavarojasi ja aikaisempia onnistumisiasi. Toiveidesi mukaan terapiassa voidaan hyödyntää joustavasti myös muiden terapiasuuntausten menetelmiä ja harjoituksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt useita vuosia psykologina lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden parissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Minulla on osaamista ja lisäkoulutuksia myös liikunta-ja urheilupsykologista teemoista, kriisityöstä ja luonto-ja eläinavusteisista menetelmistä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni kaikenlaisten huolten kanssa!

Client group

Työskentelen kaiken ikäisten kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.