Home Page / Find Your Therapist / Laura Ahlgren

Laura Ahlgren

In education Psychiatric staff nurse, Cognitive
Espoo, Kilo
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, hyväksyvä, myötätuntoinen ja vakaa. Tarvittaessa kuitenkin myös haastan ja tuen sinua eteenpäin. Työskentelytapani on aktiivinen ja perustuu kognitiiviseen terapiaan. Terapiassa voidaan lisänä käyttää myös hypnoterapiaa. (Myös ilta-aikoja.)
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Crisis and traumas Hypnosis

About me as a therapist

Yhdessä kanssasi työskennellen autan sinua työstämään ja löytämään uusia näkökulmia ongelmiisi ja haastaviin tilanteisiin.

Koulutukseltani olen psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja ja opiskelen Helsingin yliopistossa Kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Koulutukseeni sisältyvät myös hypnoterapian opinnot. (Valmistuminen 2023.)
Minulla on monipuolinen työkokemus psykiatrisena sairaanhoitajana, yli 20 vuoden ajalta. Olen työskennellyt sekä aikuisten että nuorten parissa, niin kunnallisella, yksityisellä kuin järjestöpuolellakin.

About my therapy sessions

Vastaanotolla voimme pohtia rauhassa kokemuksiasi, tunteitasi ja niiden syntyä tai työskennellä tehokkaasti ja tiiviisti jonkin yksittäisen ongelman parissa. Työskentelytapa ja -tahti muokataan aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Terapiassa voidaan keskustelun lisäksi käyttää muitakin menetelmiä, kuten mielikuvaharjoituksia, altistamista, mindfulness -harjoituksia tai hypnoosia. Käytettävät menetelmät ja tavoitteet sovitaan aina yhdessä.

Käsiteltäviä asioita voivat olla mm. ahdistus, paniikkihäiriö, masennus, uupumus, haastava elämäntilanne, kriisi tai elämässä tapahtunut muutos.
Joskus varsinaista ongelmaa ei ole, vaan tulosyynä voi olla myös herännyt kiinnostus omaa itseä kohtaan. Sinulla voi olla tarve pohtia omia tunteitasi ja ajatuksiasi, sekä saada sitä kautta lisää ymmärrystä itsestäsi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Phobia/fear Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Koulutus:
Psykiatrinen sairaanhoitaja.

Lisäksi pidempiä täydennys koulutusia mm.
-Kriisityön erikoistumisopinnot. (Suomen psykologinen instituutti).
-Kognitiivisen työotteen koulutus (Luote Oy)
-Mielenterveys ja sekakäyttö. (Diakonia -ammattikorkeakoulu.)

Lisäksi useita lyhyempiä koulutuksia mm
Keho ja mieli ryhmän ohjaaja, mindfulness, sovittelu, rahapelaaminen ja rahapelihaittojen ehkäisy, motivoiva haastattelu.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

- 60 eur / 45min
- 75 eur / 75min- 195 e Tupakasta vieroitus hypnoosin avulla. Sisältää alkupuhelun noin 10 - 15 min. sekä kaksi käyntiä. Ensimmäinen käynti 90 min. ja toinen käynti 45 min.