Home Page / Find Your Therapist / Kristiina Silander

Kristiina Silander

Psychotherapist, Master of Theology, Cognitive
Helsinki, Helsinki
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Minulla on kognitiivinen ja voimavarakeskeinen koulutustausta. Minulla vapautuu toisinaan paikkoja yksilöterapioihin (palveluseteli Hki, vakuutusyhtiöt, omakustanteinen) Yksilöpsykoterapian lisäksi tapaan pareja, koulutan, konsultoin ja teen työnohjauksia/valmennuksia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Terapeuttina olen arvostava, kuunteleva ja keskusteleva. Jokainen terapiatyöskentely on yksilöllinen ja tavoitteet mietitään yhdessä terapian käynnistyessä sekä tarkastellaan pitkin prosessia. Uskon voimavarojen löytymiseen/ palautumiseen ja muutoksen mahdollisuuteen. Työotteeni on dynaaminen. Ehdotan usein tehtäviä kotiin ja tiivistän asioita käyttöteorioiden muotoon.
Terapiatyön lisäksi teen työnohjauksia, valmennuksia ja työhyvinvointikoulutuksia.

About my therapy sessions

Kognitiivisen ja voimavarakeskeisen taustani kautta työskentelen paljon tietoisuustaitopainotteisilla menetelmillä. Terapiassa opetellaan tunnistamaan ajatuksia, tunteita ja niiden ohjaamaa toimintaa. Terapiassa voidaan haastaa omia ydinuskomuksia, jotka saattavat kulkea automaatioina ja uudelleen kirjoittaa niitä. Hyväksymis- ja omistautumispainotteisissa harjoitteissa (HOT) tutkitaan omia arvoja eri osa-alueilta ja rakennetaan toimintaa niitä kohti.
Erilaisissa itseä haittaavissa ja elämää vaikeuttavissa toimintamalleissa ja jumeissa puramme tilanteet ja tapahtumat sekä niiden taustat ja aloitamme rakentamaan uudenlaista suhtautumista ja toimintamalleja.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Changing lifestyle Anxiety towards social situations Challenging life situation Personal growth and development
My professional background and knowledge

LISÄKOULUTUKSET

Tietoisuustaidot terapian ja itsehoidon välineenä,
Työnohjaajakoulutus, Yritysjohtamisen ja johtamisen erityisammattitutkinto

Client group

Työskentelen nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Erityisen paljon olen työskennellyt työuupumuksen, & stressin, masennuksen, sosiaalisten tilanteiden pelon, kriisien ja elämän muutoskohtien sekä ihmissuhdekysymysten teemojen parissa.

First session price

60.00

Regular session price

120.00

Pricing details