Home Page / Find Your Therapist / Kristiina Silander

Kristiina Silander

Psychotherapist, Master of Theology, Cognitive
Helsinki, Helsinki
Finnish
Customer Groups
Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen työskennellyt psykoterapeuttina yli 15 vuotta. Minulle voi varata ajan lyhyisiin terapioihin (esim vakuutusyhtiöt, kaupungin palvelusetelit, työterveys tai omakustanteinen). Minulla on voimavarakeskeinen ja kognitiivinen koulutustausta. Lisäksi minulla on työnohjaajakoulutus.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen arvostava, kuunteleva ja keskusteleva. Jokainen terapiatyöskentely on yksilöllinen ja ainutkertainen. Minulle on tärkeää löytää se, missä erityisesti voin olla apunasi. Luotan asioiden käsittelyn ja prosessiin heittäytymisen voimaan ja muutoksen mahdollisuuteen.
Ehdotan toisinaan tehtäviä kotiin ja innostun usein tiivistämään asioita käyttöteorioiden muotoon. Olen työskennellyt pitkään sekä pariterapeuttina että yksilöterapeuttina.

Terapiatyön lisäksi teen työnohjauksia, valmennuksia ja työhyvinvointikoulutuksia eri alojen asiantuntijoille, johdolle ja hoitoalan henkilöstölle.

About my therapy sessions

Kognitiivisen ja voimavarakeskeisen taustani kautta työskentelen paljon tietoisuustaitopainotteisilla menetelmillä. Terapiassa opetellaan tunnistamaan ajatuksia, tunteita ja niiden ohjaamaa toimintaa. Terapiassa voidaan haastaa omia ydinuskomuksia, jotka saattavat kulkea automaatioina ja uudelleen kirjoittaa niitä. Hyväksymis- ja omistautumispainotteisissa harjoitteissa (HOT) tutkitaan omia arvoja eri osa-alueilta ja rakennetaan toimintaa niitä kohti.
Erilaisissa itseä haittaavissa ja elämää vaikeuttavissa toimintamalleissa ja jumeissa puramme tilanteet ja tapahtumat sekä niiden taustat ja aloitamme rakentamaan uudenlaista suhtautumista ja toimintamalleja.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Anxiety towards social situations Changing lifestyle Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

LISÄKOULUTUKSET

Tietoisuustaidot terapian ja itsehoidon välineenä,

Työnohjaajakoulutus, Yritysjohtamisen ja johtamisen erityisammattitutkinto

First session price

0.00

Regular session price

100.00

Pricing details