Home Page / Find Your Therapist / Kristiina Miettinen

Kristiina Miettinen

Psychotherapist, Master of Theology, Cognitive
Helsinki, Etu-Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Tarjoan kognitiivista psykoterapiaa yli 18-vuotiaille aikuisille. Hyödynnän paitsi kognitiivisen terapian perusmenetelmiä, myös skeematerapiaa, hyväksymis- ja omistautumisterapiaa sekä muita integratiivisia terapiamalleja – jos niin sovitaan. Voimme lähestyä pulmia myös puhtaan ratkaisukeskeisesti.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Kuuntelen sinua rauhallisesti ja myötäelävästi, asiakkaanani olet minulle tärkeä. Vien keskustelua eteenpäin esittämällä kysymyksiä, jotka synnyttävät sinussa oivalluksia ja saavat sinut ymmärtämään paremmin ajatusmaailmaasi, tunteitasi ja käyttäytymistäsi. Huonovointisuutta ja ongelmia ylläpitävät ajattelu- ja toimintamallit, joiden juuret saattavat olla koko elämänhistorian mittaiset, alkavat silloin menettää valtaansa ja muutokselle tulee tilaa. Autan sinua löytämään uusia tapoja toimia ja ajatella. Tutkimme yhdessä, millainen elämä sinusta on mielekästä ja tavoittelemisen arvoista. Sen pohjalta asetamme käytännön tavoitteita, joita tuellani ryhdyt toteuttamaan pienin askelin.

About my therapy sessions

Tapaamiset ovat vuorovaikutteista keskusteltua esille tuomistasi asioista. Aluksi käymme läpi syitä, joiden vuoksi olet hakeutumassa terapiaan. Teemme peruskartoituksen, jonka pohjalta sovimme yhdessä terapian menetelmistä ja tavoitteista. Annan pieniä välitehtäviä, jotka nopeuttavat muutosta ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteitasi. Saatamme tehdä myös elämyksellisiä harjoitteita.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Processing my past Challenging life situation Personal growth and development
My professional background and knowledge

Erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (Valvira, Kela), nelivuotinen kognitiivisen psykoterapian Master-tutkinto (Kela), kaksivuotinen terapeuttisen sielunhoidon koulutus, teologian maisteri.

Additional information

Otan vastaan Etu-Töölössä Arkadiankadulla.

First session price

75.00

Regular session price

90.00

Pricing details