Home Page / Find Your Therapist / Kirsti Mylläri

Kirsti Mylläri

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Psychodynamic
Helsinki, Kamppi
Finnish Swedish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen psykodynaamien ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja minulla on sosiaalialan koulutus. Olen myös mindfulness-ohjaaja. Olen toiminut sosiaalialalla pitkään eri tehtävissä. Viimeksi lasten ja nuorten parissa vuodesta 2005.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Terapeuttina pyrin aina varaamaan rauhallisen tilan ja ajan, jolloin on turvallista käsitellä itseä pohdituttavia asioita. Työskentelyotteeni on asiakasta kunnioittava ja asiakaslähtöinen. Kaikkien asiakkaan esille tuomien asioiden työstäminen on tärkeää. Työskentelyn lähtökohtana on positiivisuus ja voimavarakeskeisyys. Tavoitteena on, että asiakas löytää ja saa käyttöönsä hänellä olevat voimavarat ja löytää siten uusia näkökulmia tilanteeseensa.

About my therapy sessions

Terapiatunneilla on tavoitteena pohtia psykodynaamisen ja ratkaisukeskeisen terapian viitekehyksessä yhdessä asiakkaan kanssa hänelle tärkeitä asioita turvallisessa ilmapiirissä ja etsiä ratkaisuja häntä askarruttaviin asioihin. Terapiatunneilla voidaan keskustella luottamuksellisesti asiakkaan esiin nostamista asioista ja hänen tilanteestaan, esimerkiksi tulevaisuuden suunnitelmista, menneisyydestä, tavoitteista ja mahdollisista esteistä tai vaikeuksista.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt vuodesta 1986 sosiaalityössä eri sektoreilla, aikuisten sosiaalityö, päihde- ja mielenterveystö, vanhusten palvelut sekä viimeksi vuodesta 2005 lastensuojelussa.

Client group

Kaiken ikäiset,18 vuotta täyttäneet , asiakkat ovat tervetulleita!

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details