Home Page / Find Your Therapist / Kirsi Forss

Kirsi Forss

Psychotherapist, Occupational therapist, Crisis and trauma
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Tarjoan koulutuspsykoterapiaa opiskelijahinnoin. Opiskelen traumapsykoterapeutiksi Oulun yliopistossa vakaviin kiintymyssuhdetraumoihin suuntautuvassa psykoterapiakoulutuksessa. Pohjakoulutukseltani olen toimintaterapeutti ja erityistason seksuaaliterapeutti.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
  • Other
Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Terapeuttina olen empaattinen, läsnäoleva, myötätuntoinen ja tilaa antava. Luottamuksellinen, turvallinen ja häpeää vähentävä työskentely on minulle erityisen tärkeää. Työskentelyotteeni on kunnioittava, rauhallinen ja ymmärtäväinen.

Minulle on tärkeää kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet. Voit puhua mistä tahansa asiasta luottamuksellisesti ja avoimesti, ei ole asiaa, josta et kehtaisi kertoa. Vastaanotollani on lupa puhua myös kaikista seksuaalisuuteen liittyvistä asioista.

Traumapsykoterapiassa terapeutti on aktiivinen. Pyrin lisäämään sinun oman mielesi tutkimista tarkentavilla kysymyksillä, ohjaamalla huomiosi kehosi kuunteluun ja kehollisten reaktioiden huomioimiseen ja ymmärtämiseen.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Istunnot alkavat yhteisellä tilanteen kartoittamisella ja asiakas itse päättää, mistä on halukas keskustelemaan. Istunnoilla voidaan käyttää perinteisen vuorovaikutuksellisen keskustelun rinnalla erilaisia harjoitteita esim. kehollisia läsnäoloharjoitteita, rentoutusharjoitteita, vireystilan arviointivälineitä sekä standardoituja arviointimenetelmiä. Minulle on luntevaa käyttää erilaisia terapiamenetelmiä, mikäli asiakas kokee ne hyödyllisinä.

Traumapsykoterapiassa keskitytään usein aluksi vakauttamiseen, joka tarkoittaa arjen hallinnan vahvistamista. Tutkimme yhdessä arjen tilanteita, jotka tuovat sinulle voimia, toivoa ja tasapainoa. Sen lisäksi tarkastelemme menneisyyden traumaattisten tapahtumien näyttäytymistä tässä hetkessä ja harjoittelemme keinoja kohdata oireita laukaisevia tilanteita. Voimme käyttää myös EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) menetelmää traumatapahtumien hoitamiseen.

Issues often worked with
Relationship problems Feeling bad Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani toimintaterapeutti (AMK), auktorisoitu seksuaalineuvoja ja erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Olen toiminut yli 20 vuotta sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla niin yksityisellä, julkisella ja järjestösektorilla erilaisissa lasten, nuorten ja perheiden kuntoutuksen aloilla. Olen tottunut kohtaamaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita, niin perheitä kuin lapsia, nuoria ja aikuisia. Erityisosaamiseni on neuropsykiatriset asiakkaat, seksuaalisuuteen, seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvät kysymykset sekä traumaattiset kriisit.

Client group

Työskentelen pääasiassa aikuisten kanssa. Erityisesti varhaiseen kiintymyssuhteeseen liittyvä traumatisoituminen, kuten altistuminen väkivallalle tai seksuaaliselle kaltoinkohtelulle ovat tapahtumia, joihin traumapsykoterapialla voi olla annettavaa.

First session price

40.00

Regular session price

40.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.