Home Page / Find Your Therapist / Kimmo Kokko

Kimmo Kokko

Psychotherapist, Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Hämeenlinna, Hämeenlinna
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen 48-vuotias perheellinen mies. Koulutukseni on psykiatrinen sairaanhoitaja ja kognitiivinen käyttäytymisterapeutti. Tarjoan kognitiivista käyttäytymisterapiaa, vanhempien terapian tukikäyntejä, työnohjausta, henkisen valmennuksen palveluita ja nepsy-valmennusta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Mindfulness Dialectical behavior therapy (DBT) Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen terapeuttina aktiivinen ja työskentelyotteeni on myötätuntoista, mutta eteenpäin ohjaavaa. Työskentelyyn kuuluu aktiivinen työskentelyote myös terapiaistuntojen ulkopuolella. Luonteeltani olen rauhallinen, puhelias, mutta keskusteluissa rakentava. Vahvuuteni on varmasti kärsivällisyys, positiivisuus ja läsnäolo sekä sitoutuminen työskentelyprosessiin.

About my therapy sessions

Terapiaprosessi suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Työskentelyn pohjana käytetään asiakkaan itsearviointeja ja funtionaalista käyttäytymisanalyysia. Menetelmät ohjautuvat asiakkaiden haasteiden mukaan tutkittujen hoitomenetelmien mukaisesti. Menetelminä esimerkiksi altistushoidot, tavankääntäminen, validointi, ongelmanratkaisumenetelmät, hyväksyntä ja läsnäolotaitojen lisääminen ja ahdistuksenhallinta välineet.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Bipolar disorder
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Child welfare
My professional background and knowledge

Peruskoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja. Olen työskennellyt 23-vuotta sairaanhoitajana kunnallisella puolella niin Pääkaupunkiseudulla kuin Hämeessäkin, joista 9-vuotta aikuispsykiatrian puolella ja 14 vuotta nuorten kanssa. 2018 keväällä valmistuin Tampereen yliopistosta kognitiiviseksi käyttäytymisterapeutiksi. Lisäksi minulla on neuropsykiatrinen valmentajakoulutus, DKT-yksilöohjaaja koulutus ja HVT-valmentajakoulutus (salibandy). Myös taustalla vankka osaaminen kriisi- ja traumatilanteiden hoidosta .

Client group

Työskentelen mielellään motivoituneiden aikuisten ja nuorten kanssa.

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Lisäksi on hyvä huomioida, että mikäli asiakkaalle tulee peruuttamaton poisjäänti (peruutus 24h ennen tapaamista) hinta on 50€.