Home Page / Find Your Therapist / Katriina Korhonen

Katriina Korhonen

In education Psychologist, Integrative
Hankasalmi, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan etävastaanottoja. Psykologina olen kuunteleva ja aktiivinen. Minulla on pitkä työkokemus perheneuvolassa, terapeuttisesta työstä, varhaisen vuorovaikutuksen, lasten ja nuorten sekä perheiden tukena. Olen integratiivinen psykoterapeuttikoulutettava. En tee Kelan psykoterapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Supporting attachment

About me as a therapist

Olen tilaa antava, mutta myös aktiivinen. Työskentelyssä tärkeää on yhteistyösuhde. Olen sensitiivinen ja jämäkkä sekä myötätuntoinen.

Työskentely on tutkivaa. Se antaa uusia näkökulmia, joita voi hyödyntää omassa pohdinnassa.

Minua kiinnostavat mm. tunteet ja kehollisuus, muistot läheisistä ihmissuhteistasi, mikä on elämäntilanteesi ja elämäntarinasi sekä nykyiset ihmissuhteesi.

About my therapy sessions

Työ tehdään yhdessä. Voimme lähteä siitä, että kerrot, mistä on tänään tärkeä puhua ja mitä Sinulle kuuluu. Olemme sen äärellä. Autan ymmärryksen rakentamisessa, merkityksellisyyden löytämisestä ja oman äänesi kuulemisessa.

Työskentely voi tapahtua osin tiedostamattomankin tavoittelemisella unien ja taiteen kautta.

Ihmissuhteita yhdessä tutkimalla, tässä terapiasuhteessa ja muissa, voi harjoitella vuorovaikutusta ja tavoittaa ymmärrystä omasta ja toisten näkökulmasta.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Personal growth and development Bipolar disorder Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Perheneuvolassa olen tehnyt yli 10 vuotta töitä, ja olen erikoistunut kasvatus- ja perheneuvontaan. Minulla on varhaisen vuorovaikutuksen, sen arvionnin ja hoidon osalta lisäkoulutusta.

Työkokemusta on myös kertynyt koulupsykologina noin kolme vuotta, ja aikuispsykiatrialla puolitoista vuotta.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Erityisesti elämänkriisit, varhainen vuorovaikutus vauvan tai lapsen kanssa, vanhemmuuden tukeminen, ihmissuhdevaikeudet ja jaksamisen tukeminen kiinnostavat minua.

First session price

75.00

Regular session price

75.00

Pricing details

Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa v. 2019-2022