Home Page / Find Your Therapist / Katriina Korhonen

Katriina Korhonen

In education Psychologist, Integrative
Jyväskylä, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments

Therapist does not accept appointments between 21.12.-12.1.
This therapist offers education therapy. Read More.
Katriina on kuunteleva ja aktiivinen psykologi. Hänellä on pitkä työkokemus perheneuvolassa, varhaisen vuorovaikutuksen, lasten ja nuorten sekä perheiden tukena. Katriina on integratiivinen psykoterapeuttikoulutettava.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Supporting attachment

About me as a therapist

Katriina on kuunteleva ja aktiivinen psykologi. Hänellä on pitkä työkokemus perheneuvolassa, varhaisen vuorovaikutuksen, lasten ja nuorten sekä perheiden tukena. Lähestymistapa on eri terapeuttisia menetelmiä yhdistelevä asiakkaan tilanteen mukaan. Katriina opiskelee integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksessa. Työkokemusta on myös psykiatrisesta työstä sairaaloissa, terveyskeskuksessa ja työvoimatoimistossa.

About my therapy sessions

Katriina on kiinnostunut auttamaan merkityksellisyyden löytämisessä ja oman äänen kuulemisessa. Se voi tapahtua osin tiedostamattomankin tavoittelemisella unien ja taiteen kautta, mutta myös ajatusten ja tunteiden tutkimisella yhdessä. Kehityshistoria, lapsuuden ja nuoruuden muisteleminen, tuo esille, mitä odotuksia herää toisten kanssa toimiessa ja miten se vaikuttaa hyvinvointiin. Traumojen kanssa työskentely on myös kiinnostavaa.

Vuorovaikutus ja siinä uusien toimivampien tapojen oppiminen ovat yksi Katriinan mielenkiinnonkohteista, joita terapiasuhteessa voi harjoitella. Katriinalla ei vielä ole Kela-pätevyyttä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Perheneuvolassa työura on kestänyt 14 vuoden ajan. Katriina on erikoistunut kasvatus- ja perheneuvontaan, ja on kouluttautunut varhaisen vuorovaikutuksen, sen arvionnin ja hoidon osalta (MIM, Hoivaa ja leiki-koulutukset). Hän on perehtynyt kiintymyssuhdetyöhön ja siinä työskentelytapojen kehittämiseen. Katriina on tehnyt töitä myös koulupsykologina vajaan kolme vuotta, ja aikuispsykiatrialla puolitoista vuotta.

Client group

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Erityisesti elämänkriisit, varhainen vuorovaikutus vauvan tai lapsen kanssa, ja erilaiset ihmissuhdevaikeudet ja jaksamisen tukeminen kiinnostavat minua.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details