Home Page / Find Your Therapist / Katriina Korhonen

Katriina Korhonen

Psychotherapist, Psychologist, Integrative
JYVÄSKYLÄ, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Tarjoan integratiivista psykoterapiaa aikuisille Jyväskylässä. Pohjakoulutukseltani olen psykologi. Minulla on työkokemusta erityisesti lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Olen kuunteleva ja aktiivinen psykoterapeutti. Sinulla on mahdollisuus myös kuvataideterapeuttiseen työskentelyyn.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työntekijänä olen aktiivisesti kuunteleva. Työskentelyni pohjaa yksilölliseen hoitosuunnitelmaan, jonka teen sinulle, ja jota voimme yhdessä myös jakaa. Autan siinä, että etenemme yhdessä kohti toivottua muutosta, haluamassasi tahdissa.

Varhaisten ihmissuhteiden ja kokemusten, kiintymyssuhteiden, vaikutusten huomiointi voi nousta esille liittyen nykyisiin ihmissuhteisiisi. Tarkastelemme tässä myös terapiasuhdetta, mikä on tärkeä osa terapiaa.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä kuvaa, maalata tai piirtää, mitä katselemme ja josta keskustelemme yhdessä.

About my therapy sessions

Tullessasi vastaanotolleni, voit haluta pohtia omaa elämääsi ja mitä haluat, olla ylikuormittunut, ahdistunut tai masentunut. Sinulla voi olla vaikeuksia ihmissuhteissa, vanhemmuudessa ja perhesuhteissa, sekä työn ja perheen yhteensovittamiseen liittyvissä asioissa.

Tärkeää minusta on, että työskentely tuntuu sinusta kiireettömältä, turvalliselta ja että teemme työtä yhdessä. Siksi kysyn usein palautetta, että tiedän, miten koet ja tunnet esimerkiksi yhdessäolomme ja puhumisen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen toiminut opintopsykologina ja koulutuspsykoterapeuttina ennen psykoterapeutiksi valmistumista.

Perheneuvolapsykologina olen toiminut yli 10 vuotta ja olen erikoistunut kasvatus- ja perheneuvontaan. Minulla on varhaisen vuorovaikutuksen, sen arvioinnin ja hoidon osalta lisäkoulutusta.

Olen tehnyt töitä myös koulupsykologina noin kolme vuotta, ja aikuispsykiatrialla puolitoista vuotta.

Client group

Työskentelen nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Voit hakea tukea esimerkiksi elämänkriisin, ahdistuneisuuden tai masennuksen vuoksi.

First session price

85.00

Regular session price

95.00

Pricing details