Home Page / Find Your Therapist / Katri Sollman

Katri Sollman

In education Physiotherapist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti. Olen valmistunut hahmoterapeutiksi vuonna 2015 ja käynyt psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksen vuonna 2020. Olen tällä hetkellä KKT- koulutuksessa. Työskentelytapani on kokonaisvaltainen; asiakkaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia tukeva.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Olen terapeuttina empaattinen, avoin, rohkea ja aktiivinen. Työskentelyotteeni on tilaa antava ja kokonaisvaltainen; kehon ja mielen yhteyttä vaaliva. Keho on viisas. Kehon kautta voidaan saada yhteys usein tiedostamattomiin kokemuksiin ja tunteisiin. Vanhuuteni ovat mutkattomuus, maanläheisyys, empaattisuus, huumorintajuisuus sekä pitkän elämän tuoma elämänkokemus.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Opiskelen KKT - terapeutiksi, joten käytän istunnoilla KKT- menetelmiä kuten itsehavainnointia, sovellettua rentoutta, altistusta, reagoinnin ehkäisyä yms. Terapian tavoitteena on selvittää yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan ongelmalliset ajatus ja käyttäytymismallit sekä tehdä yhdessä asiakkaan kanssa käyttäytymisanalyysi, johon terapia pohjautuu.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pain related difficulties Brain injuries
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt 15 vuotta kroonisten kipupotilaiden kanssa ja olen suorittanut kivun erikoistumisopinnot Stadiassa, Helsingissä vuonna 2005.

Client group

Minua kiinnostaa erityisesti ahdistusoireyhtymät, fobiat, pakko- oireet, paniikkihäiriöt ja sosiaalisten tilanteiden pelko, uniongelmat sekä stressiperäiset ongelmat.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.