Home Page / Find Your Therapist / Katri Merinen

Katri Merinen

In education Psychiatric staff nurse, Crisis and trauma
Oulu,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen mielenterveystyöhön suuntautunut sairaanhoitaja (AMK), opiskelen Oulun yliopistolla Traumapsykoterapiaa. Tarjoamani koulutuspsykoterapia on osa psykoterapeutin opintojani ja työskentelyäni ohjaa säännöllinen ja tiivis työnohjaus.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

Crisis and traumas Supporting attachment Schema therapy

About me as a therapist

Työotteeni on integratiivista, vastavuoroista ja empaattista. Vahvuuteni on kehon ja mielen yhteyden löytäminen ahdistuksen ja mielialaoireiden hallinnassa. Koulutuspsykoterapian tavoitteet, kesto ja tiheys sovitaan asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti yhteistyösuhteen alussa. Minulla on monipuolista työkokemusta mielenterveyden hoitamisesta ja tukemisesta eri ikäryhmien sekä perheiden parista.

About my therapy sessions

Traumapsykoterapia on kehitetty tukemaan traumaattisten tapahtumien käsittelyä ja traumaperäisten häiriöiden hoitoa. Traumapsykoterapian eteneminen ja kesto riippuvat eri tekijöistä, kuten onko kyse yksittäisestä traumakokemuksesta vai pitkäkestoisesta traumatitisoitumisesta. Asiakkaan oirekuva voi vaihdella muistoista, peloista, keho aistimuksista tai itseä kohtaan muodostuneista kielteisistä ajatuksista/uskomuksista.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Subtance abuse/addiction Personal growth and development Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare Personality disorders Pregnancy & birth Seriously traumatized patients and dissociative disorders Diversity of Sexuality and Gender
My professional background and knowledge

Olen opiskellut skeematerapian perusteet ja lisäksi olen käynyt EMDR I tason koulutuksen, menetelmiä voidaan hyödyntää asiakastyössä. EMDR II tason koulutus toteutuu 2020 vuoden aikana.

First session price

45.00

Regular session price

45.00

Pricing details