Home Page / Find Your Therapist / Katri Kokko

Katri Kokko

Psychotherapist, Nurse, Psychoanalytic
Tampere, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation
Availability
Weekend appointments
Olen aikuisten psykoanalyyttinen yksilö- ja taidepsykoterapeutti. Olen työskennellyt terveydenhuollossa eri-ikäisten ihmisten parissa sairaanhoitajana, terveydenhoitajana, lasten sairaanhoitajana ja muistihoitajana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Olen aktiivinen ja tilaa antava. Empaattinen ja asiakasta arvostava. Salliva ja positiivinen. Asiakkaan kanssa yhdessä asioita tutkiva. Tarvittaessa suorapuheinenkin. Etenemme asiakkaan kanssa hänen ehdoillaan, turvallisessa ilmapiirissä. Terapia vaatii rohkeutta ja pitkäjänteisyyttä, läheiseen yhteistyösuhteeseen suostumista. Pidän erittäin tärkeänä juuri hyvää ja luottamukseen perustuvaa yhteistyösuhdetta terapeutin ja asiakkaan välillä puolin ja toisin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Verbaalisessa psykoanalyyttisessa terapiassa asiakas puhuu vapaasti assosioiden. Käymme yhdessä läpi asiakkaan eri elämänvaiheita ja ihmissuhteita, tapahtumia, jotka ovat voineet tiedostamattakin vaikuttaa asiakkaan elämään ja ajatteluun. Terapiassa keskitytään menneisyyden lisäksi myös nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Pyrimme tutkimaan tiedostamatonta ja tuomaan asioita käsiteltäväksi ja terapian piiriin turvallisessa ilmapiirissä. Myös taidepsykotetapiassa verbaalisen työskentelyn lisänä käytetään asiakkaan taidetyöskentelyä, jota tutkitaan yhdessä terapeutin kanssa. Taideterapia ei vaadi erityistä taideosaamista. Terapiassa työstetyt asiat vapauttavat usein asiakkaan mieleen ja elämään lisää energiaa, ja vähentää ahdistusta ja masennusta.

Issues often worked with
Hurting yourself Difficulty sleeping Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Sexual problems Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Eating disorders Challenges in parenting Subtance abuse/addiction Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Phobia/fear Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen ammatiltani sairaanhoitaja, lasten sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja (AMK). Olen työskennellyt terveydenhuollossa eri-ikäisten ihmisten kanssa vauvasta vaariin. Vuodesta 2014 olen opiskellut aikuisten psykoanalyyttista yksilö-ja taidepsykoterapiaa.

Client group

Aikuiset ja ikäihmiset aiheina koko elämän kirjo, jotka kokevat psykoanalyyttisen työskentelyn ja/tai taideterapian sopivan itselleen.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.