Home Page / Find Your Therapist / Katri Juntunen

Katri Juntunen

In education Nurse, Integrative
Oulu, Linnanmaa
Oulu, Linnanmaa
English Finnish
Customer Groups
Groups Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Reception of psychotherapy Trainee in Integrative Psychotherapy.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabiliitation (children) Kela intensive medical rehabilitation (youth)

Additional Training

Schema therapy Crisis and traumas Supporting attachment Music therapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja pyrin asiakassuhteessa vuorovaikutukseen, yhteistyöhön sekä kysymyksin herättelen itsetutkiskeluun ja pohdintaan. Vahvuutenani on avoin dialogisuus, jossa pyrin lempeään suorapuheiseen lähestymiseen ja sinua kuunnellen sekä tukien. Tämä on usein asiakkaiden antamaa hyvää palautetta terapeuttisesta työskentelystä kanssani.

About my therapy sessions

Hyödynnän työskentelyssäni luovia keinoja ja erilaisia keskustelua tukevia menetelmiä. Huomioin lähestymistavassani ihmisen elämänkaaren vaiheet ja siinä tapahtuneet muutokset. Lähde mukaani kohti tutkimusmatkaa itseesi ja haluttuun muutokseen. Työskentelyssäni on tärkeää huomioida sinun voimavarat ja elämäntilanne, jolloin voin auttaa sinua terapian tavoitteen ja syvyyden säätelemisessä. Toisinaan annan kotitehtäviä tai harjoitteita esim. ahdistuneisuuden lievittämiseen. Lisäksi vastaanotollani on Fysioakustinen tuoli, jota voidaan käyttää stressin, kiputilojen lievittämiseen ja rentoutumiseen tai keholliseen ali-tai ylivireyden purkamiseen tai aktivoimaan sinua.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Phobia/fear Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Bipolar disorder Pain related difficulties Child welfare Multiculturalism / immigrants Neuropsychiatric patients Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, suuntautunut kriisi-ja akuutti sekä psykiatriseen hoitotyöhön lasten, nuorten ja aikuisten kuntoutuksessa. Työskentelin lasten- ja nuorten psykiatrialla yli viisi vuotta. Tällä hetkellä työskentelen tiimivastaavana, psykiatrisena sairaanhoitajana Traumakuntoutuksessa: maahanmuuttajat, joilla on trauma taustaa. Olen musiikkiterapeutti, Valvira pätevä. Minulla on Kelan kuntoutuspsykoterapian ja vaativan lääkinnälisen musiikkiterapian palveluntarjoaja sopimukset. Täydennyskoulutusta minulla on Skeematerapiasta, Musiikki- ja mielikuvat mielenterveyden edistämisessä (GIM), useita eri kuntoutuksen lyhyt koulutuksia mm. trauma, ADHD, Asperger, kiintymyssuhde- ja kehitykselliset häiriöt, masennus jne. Olen työskennellyt terapeuttina masennus, ahdistus, uupumus, neurologisten, autististen tai kehityksellisten häiriöiden, traumataustaisten ja lastensuojelun asiakkaiden kanssa yli neljä vuotta.

Client group

Työskentelen kaikenikäisten kanssa.

Additional information

Vastaanotot tapahtuvat toimitilallani, teen lisäksi koti- ja laitoskäyntejä.
Lisätietoa psykoterapia koulutettavan vastaanotosta katri.juntunen@gmail.com tai p. 044-5854575.

IG
FB
Musiikkiterapia Laulava Joutsen

First session price

40.00

Regular session price

40.00

Pricing details

Psykoterapia koulutettavan vastaanotto:

läsnä- ja etäterapia
45min 40€
60min 52€
75min 64€
90min 76€

Matkakulut sovitaan sopimuksella erikseen.
Sopimuksen mukaan laskutus.

Musiikkiterapia 80€/45min.