Home Page / Find Your Therapist / Katja Oksanen

Katja Oksanen

Psychotherapist, Master of Political Sciences, Solution-oriented
Helsinki, Herttoniemenranta
Finnish
Customer Groups
Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen perehtynyt psykoterapiatyössä erityisesti itsetuntemukseen ja itsetunnon kehittämiseen, tulevaisuuden kartoittamiseen, työssä tai opinnoissa jaksamiseen sekä erilaisten elämänkriisien kuten menetyksien, ahdistuneisuuden, masennuksen sekä ihmissuhteisiin liittyvien kysymyksien käsittelemiseen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Yksilöllinen kohtaaminen, jokaisen asiakkaan ainutlaatuisuuden kunnioittaminen ja aito läsnäolo ovat asiakastyöni perusta. Terapeuttina olen lämmin ja kuunteleva. Autan sinua, kun etsit elämääsi muutosta tai kun olet kohdannut kriisin. Vastaanotollani keskustelemme luottamuksellisesti toiveistasi ja haasteistasi, joihin autan sinua löytämään ratkaisuja. Etsimme yhdessä uusia näkökulmia ja kätkössä olevia voimavarojasi, jotka vahvistavat itsetuntemustasi, ohjaavat sinua tulevaisuuden tavoitteitasi kohti ja auttavat sinua avaamaan elämäsi solmukohtia lisäten hyvinvointiasi.

About my therapy sessions

Minulle voi varata ajan neuvontaan, lyhyeen tai pitkään yksilöpsykoterapiaan Työotteeni on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen.
Asiakkaan toiveesta voimme myös yhdistellä menetelmiä, kuten tehdä rentoutusharjoituksia tai pohtia uusia tulevaisuuden näkökulmia. Työskentelen nuorten, aikuisten ja parien kanssa. Pariterapiassa olen erikoistunut parisuhteen haasteisiin, kuten keskusteluyhteyden puuttumiseen, väärinymmärryksiin ja luottamuspulaan.

Issues often worked with
Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Psychotic disorders To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Sexual problems Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Subtance abuse/addiction Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anger management Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

113.00

Regular session price

113.00

Pricing details