Home Page / Find Your Therapist / Katja Laurinen

Katja Laurinen

Psychotherapist, Psychiatrist, Integrative
Loimaa,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen koulutukseltani nuorisopsykiatrian ja psykiatrian erikoislääkäri sekä integratiivinen psykoterapeutti. Minulla on pitkä kokemus psykiatrian erikoissairaanhoidosta. Hoidan pääasiallisesti nuoria ja nuoria aikuisia. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Tärkeitä arvoja minulle psykoterapeuttina ovat luottamuksellisuus, aitous ja asiantuntijuus. Työskentelyotteeni on rauhallinen ja yhteistyöhön pyrkivä. Psykoterapeuttina käytän kognitiivisia menetelmiä, mutta erityisesti nuorten psykoterapiassa tärkeää on huomioida myös kehityksellinen näkökulma. Minulla on valokuvaterapian menetelmä -ohjaajan koulutus ja valokuvia voidaan käyttää työskentelymenetelmänä psykoterapiassa.

About my therapy sessions

Tarjottu hoito on yksilöpsykoterapiaa ja perustuu integratiiviseen työotteseen. Psykoterapiassa on tarkoitus yhdessä tutkia ja jäsentää miten asiakas kokee ja tulkitsee mielessään tapahtumia, tilanteita ja itseään. Psykoterapian yhtenä tavoitteena on lisätä asiakkaan itseymmärrystä sekä löytää uudenlaisia selviytymiskeinoja. Yksilölliset tavoitteet määritellään psykoterapian alkuvaiheessa. Nuorten psykoterapian yhteydessä tavataan vanhempia ohjauskäynneillä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Depression/Anxiety
First session price

85.00

Regular session price

87.60

Pricing details

Hinnasto 1/2021 alkaen.