Home Page / Find Your Therapist / Katja Kiuru

Katja Kiuru

Psychotherapist, Nurse, Family therapy
Rovaniemi, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments

Therapist does not accept appointments between 1.9.-31.12.
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Perhe- ja yksilöpsykoterapiaa, kokemuksellista oppimista ja keskusteluapua luontoympäristössä. Työskentelymme sopii monenlaisille pareille, perheille ja yksilöille. Perheterapiasta voi hakea KELA korvausta. Halutessasi voimme liittää työskentelyyn luonto- ja eläinavusteisia elementtejä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen lämmin, suora ja kannustava. Ajattelen että kaikella olevalla on sama arvo ja että meillä kaikilla on lupa kasvaa, kehittyä ja tulla omaksi itseksemme. Ihmiseksi kasvamiseen tarvitsemme toisiamme ja usein uusi näkökulma avaa lisää mahdollisuuksia siihen. Itsetuntemus lisää itsehallintaa, joka puolestaan mahdollistaa sosiaalisten suhteiden parantumisen ja myötätunnon lisääntymisen myös itseä kohtaan. Kaikki tämä johtaa vastuullisiin päätöksiin omassa elämässä, perheenjäsenenä kumppanina ja vanhempana. Terapeuttina kuljen rinnallasi. tarjoan vaihtoehtoja ja joskus haastan kohtaamaan niitä vaikeampiakin aiheita, aina kuitekin empaattisesti ja turvallisesti, sinun tahtiisi.

About my therapy sessions

Tapaamisissamme koet onnistumisen iloa, aitoja kohtaamisia ja saat mahdollisuuden kulkea uusiin maisemiin. Saatat tuntea myös surua, haavoittuvuutta ja ehkä jopa pelkoa kohdatessasi elämäsi kipukohtia, mutta kaikki tämä tehdään yhdessä, turvallisesti ja sinun tahtiisi. Tapaamisten aikana tutustutaan, keskustellaan, tutkitaan ja opitaan, leikitään ja löydetään uusia ajatuspolkuja sekä työkaluja arjen ja elämän hyväksi. Työskentelyyn voi liittyä piirtämistä, kirjoittamista tai kotitehtäviä ja siihen voidaan sinun niin halutessasi liittää myös luonto- ja eläinavusteisia kokemuksia talliympäristössä, kentällä, nuotiolla tai vaikkapa metsässä liikkuen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

EASEL® Trainer ja työnohjaaja (STORy), kokemuksellinen tunnetaitovalmennus ja sosiaalinen neurotiede, kiintymyssuhdetyöskentely erityisesti lastensuojelun toimintaympäristössä .

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Perheterapia 110h
Yksilötapaaminen 85e/h