Home Page / Find Your Therapist / Katja Hietamies

Katja Hietamies

In education Nurse, Solution-oriented
Kouvola, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Terapeuttina kohtaan sinut aidosti ja hyväksyvästi. Tärkeää on luottamuksellinen ja turvallinen yhteistyösuhde kohti toivottua muutosta ja hyvinvoinnin lisääntymistä. Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Terapeuttina olen osallistuva, keskusteleva ja hyväksyvä, asiakasta kunnioittava. Minulle on tärkeää asiakkaan kokemus kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta. Aito ja läsnäoleva kohtaaminen on minulle tärkeää. Tasavertaisessa yhteistyösuhteessa on turvallista ja luottamuksellista puhua itselle merkittävistä ja tärkeistä asioista. Terapeuttina pyrin vahvistamaan asiakkaan toiveikkuutta ja uskoa tulevaisuuteen. Lisäämään hyvinvoinnin ja hallinnan tunnetta omassa elämässä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Vastaanotolle voi tulla erilaisten, sekä pienten että isompien, ongelmien tai haasteiden kanssa. Jokaisella on oikeus omannäköiseen, omia arvoja ja hyvinvointia tukevaan elämään. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työskennellään tavoitteellisesti kohti toivottuja muutoksia, asiakkaan omaan tahtiin. Jokaisella meistä on vahvuuksia ja olemassa olevia olevia keinoja selvitä elämän kriiseistä ja näitä keinoja vahvistetaan ja tuodaan näkyväksi. Asiakas voi terapiassa saada uusia näkökulmia ja keinoja, jotka tukevat haluttua muutosta ja lisäävät toiveikkuutta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Bipolar disorder Pain related difficulties Child welfare Neuropsychiatric patients Obsessive-compulsive disorders Personality disorders Psychotic disorders
My professional background and knowledge

Taustaltani olen sairaanhoitaja (AMK) suuntautunut mielenterveystyöhön ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopiston koulutuksessa 2022-2025. Olen työurani, noin 18 vuoden ajan, työskennellyt psykiatriassa erilaisissa työtehtävissä nuoriso-ja aikuispsykiatriassa. Myös kriisityöstä minulla on vuosien kokemus. Keväästä -21 olen toiminut myös Nuottivalmentaja, jossa työskennellään nuoten 16-29 vuotiaiden kanssa.

Client group

Työskentelen mielelläni erilaisten elämänkriisien, masennus- ja ahdistusongelmien ja erilaisten riippuvuuksien parissa. Työskentelen kaiken ikäisten kanssa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.