Home Page / Find Your Therapist / Katja Hagström

Katja Hagström

Psychotherapist, Psychologist, Psychodynamic
Lohja,
Raasepori, Karjaa
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Hei! Tarjoan yksilöpsykoterapiaa Karjaalla ja Lohjalla. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa v. 2000 - 2018 sekä tehnyt yksilöterapioita edellisen lisäksi myös omalla vastaanotolla. Tarjoan yksilöterapiaa mutta myös vanhemmuuteen ja adoptioihin liittyvät asiat ovat hyvin tuttuja.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Other
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (youth) Kela intensive medical rehabilitation (adults)

Additional Training

Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Olen asiakasta kuunteleva, tilaa antava mutta aktiivinen tarvittaessa. Avoimena ja mutkattomana ihmisenä tulen hyvin toimeen useimpien kanssa. Olen työskennellyt hyvin monenlaisista taustoista tulevien asiakkaiden kanssa. Olen maanläheinen, vältän vaikeasti ymmärrettävää kieltä. Pidän asiakasmääräni kohtuullisena, huolehdin hyvin myös itsestäni.

About my therapy sessions

Hoito perustuu keskusteluille ja / tai kehotyöskentelylle. Nuorempien kanssa myös pelaaminen onnistuu. Kyselen asiakkaan taustoja ja pyrin muodostamaan mahdollisimman selkeän kuvan asiakkaan elämästä nyt ja aikaisemminkin. Vastaanotolleni voi tuoda mukana valokuvia, musiikkia tai muuta itselle tärkeätä. Voimme keskittyä hengittämisen tai kehon kuunteluun sekä liittää kehon tuntemuksia menneisyyteen tai nykyhetkeen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Hurting yourself Treatment of physical illness Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions
My professional background and knowledge

Olen valmistunut psykologiksi 1996 ja psykoterapeutiksi 2004. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa v. 2000-2018, asiakkaina lapset, nuoret ja aikuiset. Yksityisvastaanotto minulla on ollut vuodesta 2004. Lisäkoulutuksena kehopsykoterapian 1- vuotiset perusopinnot sekä 3-vuotinen kehopsykoterapeutin koulutus. Tällä hetkellä opiskelen EMDR -terapeutiksi.

Client group

Nuoret ja aikuiset, pienten lasten vanhemmat, adoptiovanhemmat ja adoptoidut itse. Perinteisempää psykoterapiaa sekä kehopsykoterapiaa.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details