Home Page / Find Your Therapist / Katja Hagström

Katja Hagström

Psychotherapist, Psychologist, Psychodynamic
Raasepori, Karjaa
LOHJA, LOHJA
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term
Availability
Daytime appointments
Hei! Tarjoan yksilöpsykoterapiaa Karjaalla ja Lohjalla. Olen työskennellyt vuodesta 2000 erikoissairaanhoidossa sekä tehnyt yksilöterapioita edellisen lisäksi myös omalla vastaanotolla. Tarjoan yksilöterapiaa mutta myös vanhemmuuteen ja adoptioihin liittyvät asiat ovat hyvin tuttuja.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Other
Additional Training

Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Olen asiakasta kuunteleva, tilaa antava mutta aktiivinen tarvittaessa. Avoimena ja mutkattomana ihmisenä tulen hyvin toimeen useimpien kanssa. Olen työskennellyt hyvin monenlaisista taustoista tulevien asiakkaiden kanssa. Olen maanläheinen, vältän vaikeasti ymmärrettävää kieltä. Pidän asiakasmääräni kohtuullisena, huolehdin hyvin myös itsestäni.

About my therapy sessions

Hoito perustuu keskusteluille ja / tai kehotyöskentelylle. Nuorempien kanssa myös pelaaminen ja leikki mahdollisia. Kyselen asiakkaan taustoja ja pyrin muodostamaan mahdollisimman selkeän kuvan asiakkaan elämästä nyt ja aikaisemminkin. Vastaanotolleni voi tuoda mukana valokuvia, musiikkia tai muuta itselle tärkeätä. Voimme keskittyä hengittämisen tai kehon kuunteluun sekä liittää kehon tuntemuksia menneisyyteen tai nykyhetkeen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen valmistunut psykologiksi 1996 ja psykoterapeutiksi 2004. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa vuodesta 2000, asiakkaina lapset, nuoret ja aikuiset. Yksityisvastaanotto minulla on ollut vuodesta 2004. Lisäkoulutuksena kehopsykoterapian 1- vuotiset perusopinnot sekä 3-vuotinen kehopsykoterapeutin koulutus. Myös perheiden ongelmat ovat tuttuja ja minulla on myös perheinterventio-koulutus.

Client group

Nuoret, pienten lasten vanhemmat, adoptiovanhemmat ja adoptoidut itse. Kehopsykoterapiaa ja terapiaa myös aikuisille.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details